6

2015 nyarán jön az új Terminátor film

Kezd szépen betelni 2015 nyara, ezúttal az új Terminátor film kapott hivatalos bemutató dátumot. A Paramount, a Skydance és az Annapurna közös sajtóközleményben tudatták a világgal, hogy a reboot 2015 június 26-án kerül a mozikba.

Jelen pillanatban nem tudni, hogy mit értenek reboot alatt, bár valószínűleg nem kezdik elölről, csak az eddigiektől teljesen független produkciót fognak készíteni. A közlemény szerint az új, különálló film egy új trilógia nyitánya lesz. Laeta Kalogradis és Patrick Lussier írják a forgatókönyvet, rendező még nincs.

6 komment

 1. Már a sokadik alkalom, hogy trilógiaként indítanak egy terminátor részt útjára. Jó ha tudják, hogy akkor minőségt kell az asztalra letenni, ha nem akarnak vele úgy elhasalni mint a sokat markoló de keveset fogó 4. De a legjobb lenne ha buknák és Cameron venné kezébe a dolgokat…:\

  • Hát… régen azt mondtam volna, hogy igazad van… de az Avatar óta, olyan mintha elmentek volna otthonról Cameron bácsinál. Félre ne érts, tudom, hogy anyagilag sikeres volt az Avatar, csak olyan “tartalmatlan” volt. (Nem akarok az Avatarról kritikai vitát nyitni! 🙂 )Kicsit többet fektetett a látványba, mint a történetbe… ha ezt tovább viszi, olyan lesz mint Lucas…

   • Én sem azt mondom, hogy minden arany ami James Cameron:D De azt hozzá kell tenni, hogy Cameron folytatások nem elcseszésében is jó, ami elég hasznos a frencsájz/fanbase kiépítésnél:D És azért az avatart is lehet szídni,de nagyon nem egy szinten van egy t4-el. Csak azt mondom kár volt Cameronnak kiadnia kezéből a jogokat.

 2. ..hát ki rendezze????

  Antoine Fuqua,Peter Berg, JJustin Lin (őt asszem meg is keresték) esetleg Baltasar Komarku? A akcióhoz valamennyi úr ért, egy JÓ forgatókönyv kell mögéjük, és minden oké..

  (Szerintem a 4 is jó volt..a 3 nál mindenképp )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *