15

Megvan az Expendables 3 rendezője?

melgibsondirectAz első Expendablest Sylvester Stallone dirigálta, a folytatást már Simon West vezényelte le, de eddig még csak nem is sejthettük, hogy kire bíznák a következő részt. Stallone a következőt írta twitterén: “Miit szólnátok, ha Mel Gibson rendezné az Expendables 5-öt???” Majd néhány pillanattal később ismét bepötyögött pár szót. “Csak vicceltem! De most komolyan, Mel Gibson jó választás lenne az Exlendables 3-ra? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.”

Sajnos Mel Gibson az utóbbi időben erősen azon volt, hogy eret vágjon saját karrierjén és úgy tűnik, hogy nem is lesz olyan projekt, ami visszarepítené a csúcsra. Azonban az Expendables 3 korrekt esély lenne számára. Gibson többször is állt már a kamera mögött, ő rendezte a Rettenthetetlent és a Passiót.

 

15 komment

 1. Szerintem piszkosul jó rendező és nem tenne rosszat az Expendables 3-nak, az biztos, hogy nem fogná vissza magát a vérrel 😀 Illene is a csapatba

 2. Nagyon csípem a fazont. (Mint filmest a botrányairól igazából semmit sem tudok, nem is érdekelnek.)

 3. Simán!!!! 🙂 Van érzéke hozzá és teszek rá, hogy milyen “botrányai” voltak. Jó választás lenne szerintem. 🙂

 4. Itt volt az ideje, hogy Gibson neve is felmerüljön, no nem feltétlenül rendezőként! Személy szerint hiányoltam az eddigi filmekből…rendezések, Oscar díj és botrányok ide vagy oda, mégis csa khelye lenne egy oldszkúl akciócsapatban.A Mad Max, és a Halálos fegyver révén azért nem keveset tett a műfajhoz. Bruce Willishez vagy akár a színészileg kevésbé tehetséges Slyhez hasonlóan előbb volt színész, aztán lett akciósztár (is)(Míg Swarci és a többi izompacsirta az akciósikerek után próbált más iránybab lépni) Ott ahelye a csapatban.

 5. Baromi jó választás lenne. Mellesleg tényleg nem a botrányai számítanak, hanem hogy milyen filmeket tett le az asztalra. Az biztos, hogy ha ő rendezné, akkor abban ott lenne a kellő vér, az akció, meg ütnének a drámai jelenetek is. Remélem az egyik szerepben is feltűnik, mert tök jó lenne, ha ismét olyan bekattantat játszana, mint a Halálos Fegyverben, vagy öltönyös badasst, mint a Visszavágóban.

  • ez nem az a műfaj, ahol a csavaros sztori a lényeg.
   a pornót sem a mondanivalójáért nézi az ember.
   szóval legyen tele hiteles(!) akciókkal, poénokkal, sztárokkal és puskaporral. ennyi kell semmi több
   a rendezés ettől függetlenül fontos, hogy összeálljon egy kerek egésszé a film és ne potyogjon szét mint a darálthús

   • Hogy ez mekkora bar… mennyire nem igaz. MINDEN film alapkövetelménye, MINDEN műfajban a jó forgatókönyv. Attól, hogy bizonyos filmek egyszerűbb eszközökkel dolgoznak, mindennek a helyén kell lennie, ahhoz hogy megfelelően működjön.
    Nézd meg egymás után a Die Hard 1-et és az 5-öt, és rájössz mekkora hülyeséget írtál. A két Expendables, különösen a második, sajnos közelebb volt a Die Hard 5 színvonalához, egyedül a sok nagy név tette élvezhetővé. De ettől csak szimplán élvezhetőek lettek és nem klasszikusok.

    • exp 2nél a rendezés volt a szar. a forgatókönyv semmivel sem volt gyengébb mint az első rész.

     • Olyan rohadt nagy különbség tényleg nem volt, csak telepakolták a másodikat vicces, de nem odaillő jelenetekkel, pl. Chuck Norris, plusz az elsőben még volt helye, legalább egy nagyobb momentuma, nagyjából minden karakternek, a másodikban meg csak beleerőltettek többeket felesleges helyekre, pl. Willis karakterét. Ezek miatt szétesőbb volt a második, de az első se klasszikus sajnos. Ezeket tényleg csak a nevek miatt nézi meg maximum az ember 15-20 év múlva.
      Az viszont tényleg fontos, hogy a rendező is értse a dolgát, Gibson jó választás lenne, csak lehet az USA-ban negatívan hatna a neve a bevételekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *