7

Meglelték az Expendables 3 rendezőjét

Szomorú, de mégsem Mel Gibson rendezi az Expendables harmadik részét. Sylvester Stallone twitterén leírta, hogy “hiába próbálkoztunk keményen, Mel inkább éli tovább világát”. Kiderült, hogy John Woo-t is megkörnyékezték, azonban ő egyelőre nem szándékozik visszatérni Hollywoodba, éppen Kínában dolgozik, nem ér rá.

Így végül választása Patrick Hughes-ra esett. Kicsoda ez a fickó? A direktor mögött három rövidfilm áll, illetve ő készítette a Red Hill western-thrillert, amelyről jobbára csak dicsérő szavakat lehetett hallani és Stallone is azt mondta, hogy kiváló film volt.

A következő részben Wesley Snipes biztos, hogy játszani fog, e mellett Clint Eastwood, Harrison Ford, Jackie Chan nevét is bedobták.

Alant Hughes egyik rövidfilmjét, a Signs-t nézhetitek meg.

7 komment

 1. Tetszett a Red Hill viszont ez a rendező nem fog tudni új színt vinni a franchiseba, amit Mel Gibson vagy épp John Woo megtudott volna tenni a lassított akciójeleneteivel. Így marad az előző két rész haloványabb színvonala vagy ami rosszabb, csökkenni fog az élvezhetőségi faktor.

  • Ezért: I would Direct it myself , but I want my HANDS free to fight!!!
   Szóval ő inkább csak akciózna:)
   De vehetjük úgy is, hogy nem akarja fárasztani magát a rendezéssel.

 2. A Red Hillnek nincsen túl kimagasló értékelése az IMDB-n, na de a Piranha 2-nek se volt, aztán mégis kaptunk egy Terminatort Camerontól.
  Inkább a Biting Elbow – Bad Motherfucker klipet rendező orosz arcot kellet volna választani. 😀 Bár az a megoldás inkább csak egy egyszemélyes hadseregnél működne. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *