1

Heti bemutatók

0sm5

Horrorra akadva 5 (Scary Movie 5): Malcolm D. Lee rendezésében fut be a paródiafranchise ötödik felvonása, amely leginkább a Paranormal Activity horrorokat figurázza ki. Szereplők: Ashley Tisdale, Katrina Bowden, Jerry O’Connell, Haeathe Locklear, Charlie Sheen és Lindsay Lohan.

Likvidálva (The Expatriate): Aaron Eckhart egy volt CIA ügynököt formál meg, aki egy a cégtől kilépve lányával új országba költözik és egy vállalatnál kezd dolgozni. De egy nap a munkahelyét kipakolva találja, az alkalmazottak eltűntek, őt pedig valamiért üldözik.

Pokoli futam (Vehicle 19): Paul Walker egy turistát játszik, aki bérel egy kocsit, majd hamarosan rájön, hogy egy fontos tanú is a verdában tartózkodik összekötözve, a korrupt zsaruk a nyomában loholnak.

Tad Jones csudálatos kalandjai (Las aventuras de Tadeo Jones): Spanyol animációs film. Tad arról álmodozik, hogy egy nap híres régész válik belőle, majd úgy adódik, hogy elindulhat egy veszélyes és rejtélyes kalandra.

Ill Manors – Rázós környék (Ill Manors): Angol krimi, amely több szálon fut és egy hetet mesél el, a történet London utcáin játszódik. Több szereplőt követhetünk nyomon, pl. Kirby-t, aki épp kijön a sittről vagy Michelle-t, aki a drogadagjához szeretne hozzájutni.

360: Fernando Meirelles 2011-es drámája. Több szálon futó, több karaktert felvonultató alkotás.

 

 

Egy komment

  1. A Scary Movie 5-öt láttam múlt héten. Igazából semmi extra, egynek elment.

    A The Expatrate a 360 meg a Vehicle 19 pedig érdekesnek hangzik így sztori alapján.

    Az Ill Manors angol drámasulis csoporttársaim szerint nagyon jó film, én sajnos lemaradtam róla, majd pótolom valamikor. (Itt Angliában már nem játsszák a mozik.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *