11

Farkas magyar előzetes

The WolverineHivatalos szinopszis: A különlegesek közt ő a legkülönlegesebb. A győzhetetlenek között ő a legerősebb. Farkas (Hugh Jackman) vad, magányos, kortalan. Minden sebe azonnal gyógyul, a csontjait adamantiumötvözet teszi törhetetlenné. Ezúttal azonban – hosszú élete során először – mégis sebezhető.
Egy titokzatos férfi kérésére Logan Japánba utazik, ahol egy olyan ajánlatot kap, amelytől egész élete megváltozhat. Ám céljai eléréséhez le kell győznie a félelmetes Ezüst Szamurájt, egy csapat nindzsát és egy veszélyes tudóst is. Erején felül harcol, ám nemcsak a szamurájkardok fenyegetik: saját démonait, kétségeit és félelmét is le kell győznie ahhoz, hogy életben maradjon. Ha viszont győz, erősebb lesz, mint valaha volt…

A népszerű X-Men sorozat legemlékezetesebb szereplője és legnevesebb színésze, Hugh Jackman köré külön mitológia szövődik – és ez most egy lélegzetelállítóan izgalmas, látványos és akciódús filmben mutatkozik be.

 

Farkas_plakat_angol_online1_16E Farkas_plakat_angol_online2_16E

Jackman az MTV riporterének mondott el néhány dolgot a trailerrel kapcsolatban.  “Farkas 60 éve ismeri a japán férfit, a második világháborúban megmentette az életét. Most ő a japán üzleti élet egyik meghatározó személyisége. A film elején nincs éppen a legjobb bőrben, jót szeretne cselekedni és megkeresi azt az embert, aki régen megmentette az életét. Vipera eléggé kemény ellenfél, eljátszadozik Farkassal. Ő nem a szomszéd kiscsaj. Minden vásznon töltött idejét szeretni fogjátok.” – ígérte a színész, majd a gyorsvonattal folytatta, ami  Japán egyik jelképe, 250 mérföldes sebességgel száguld. Jackman szerint rettentően jó és kreatív ötleteket találtak ki, hogy miképp mutassák be és forgassák le a vonat tetején játszódó jeleneteket.

 

11 komment

  1. Tegnap este 6kor már a neten volt, na nem azért mondom, hogy most került ide, hanem csak amiatt , mer jó gyorsan melóztak, hogy ilyen gyorsan megcsinálták, és még magyar feliratot is kapott. Nem tom, hogy működik ez, hogy ilyen gyorsan leszinkronizálják, de klafa:D
    Annak is örülök, hogy Sinkovitsot is sikerült elérniük, remélem marad a filmre is:D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *