0

Heti bemutatók

0jtgs

Jack, az óriásölő (Jack The Giant Slayer): Bryan Singer nagyot bukott fantasyjében Jack kaput nyit az óriások és emberek világa között. A hatalmas lények elözönlik a királyságát, Jack pedig megpróbál helyt állni, szeretné megmenteni a birodalmat.

A burok (The Host): Stephenie Meyer nagy sikerű regénye alapján Andrew Niccol forgatott filmet. Idegen lények szállják meg a Földet, beköltöznek az emberek testébe és átveszik az irányítást. De egyiküknek, a Vándornak felettébb nehéz dolga akad egy lánnyal, akinek az elméje nem akarja feladni a harcot.

Sweeney – A törvény ereje (Sweeney): Különleges angol egység, akiknek tagjai kemény fickókból és nőkből áll. A kisstílű ügyek nem érdeklik őket, nagyobb halakra vadásznak. A szabályokat gyakran áthágják, a törvényt sem tartják be céljuk elérése érdekében.

A tökéletes hang (Pitch Pefect): Beca a főiskolán bekerül egy acapella énekcsoportba. A csoport mindent megtesz azért, hogy felfigyeljenek rájuk és helyt tudjanak állni. Énekbajnokságra is beneveznek. Elizabeth Banks, Rebel Wilson, Anna Kendrick, Brittany Snow a főbb szerepekben.

Szeretők, utazók (Los amantes pasajeros) : Pedro Almodovar filmjében Antonio Banderas és Penelope Cruz látható. A vígjátékban egy bajba jutott repülőgép utasai titkai kerülnek előtérbe.

A csodacsapat (Les seigneurs): francia vígjáték, amelyben egy lecsúszott, lezüllött egykori fociedző egy Bretagne parti kis sziget lakóinak segít abban, hogy megnyerjék következő meccseiket, ezáltal a halfeldolgozót is meg tudnák menteni.

Haneke, a rendező: Yves Montmayeur dokumentumfilmje Michael Haneke-ről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *