27

Cage nem vállalná a Szellemlovas 3-at

A Szellemlovas (Ghost Rider) első részét sokan minden idők egyik legrosszabb képregényfilmjének tartják, mindenesetre tény, hogy a folytatásnál mindent megtettek annak érdekében, hogy a legeslegrosszabb képregényadaptációk listáján megszerezze az első helyet. A stúdió egyelőre nem tervezi a harmadik részt, legalábbis hivatalos bejelentés még nem született, de mindenki jobban járna, ha a jogok visszakerülnének a Marvelhez, a hardcore rajongókon kívül nem valószínű, hogy bárki is beülne a Szellemlovas 3-ra.

Nicolas Cage, az előző két rész főszereplője éppen a Croodék (Croods) animációs filmet reklámozza és az MTV-nek elmondta, hogy semmiképpen sem vállalná be a következő felvonást. “Szerintem ez lehetőség már elúszott, részemről végeztem a franchise-zal. Megtettem mindent, amit elvártak tőlem. Soha ne mondd, hogy soha, de jelen pillanatban azt mondom, hogy nem bólintanék rá a harmadikra.”

A színész úgy véli, hogy a Szellemlovas 2 kirobbanó siker volt. Szerinte a második rész 200 millió dollárt hozott világszerte, csakhogy kissé rosszul tudja. 132 millió dollárt gyűjtött össze, Amerikában 51 milliót. Hozzátette, hogy nem tartaná rossz ötletnek, ha esetleg egy női karaktert tennének meg főhősnek az esetleges folytatásban.

 

27 komment

 1. Nekem már az első is nézhetetlen volt. Ha jól sejtem, nem vesztettem semmit, hogy a másodikat már meg se néztem…

 2. Az elson en jokat rohogtem. Nem kell komolyan venni (ok is egy csomot poenkodnak, meg kiszolnak), es akkor egesz nezheto. 🙂 En szeretem Cage-et, akarmekkora marhasagokat csinal.

 3. Az első rész szerintem tök korrekt volt,de a másodikat még mindig nem tudtam végignézni.Irtó gagyi lett. Reboot kellene.

 4. Az első rész szerintem korrekt volt. A második…hát szóval én kevés filmre mondom, hogy abszolút nézhetetlen, de asszem ez kiérdemelte.

 5. hát igen, a 2. rész a Zs. kategória színvonalát se ütné meg, az első viszont nézhető volt

 6. Az első elment, de a második a tüzet hugyozó Szellemlovassal maga volt a kárhozat (érted, kárhozat). 3. naná, hogy nem kell, viszont 10 év múlva egy reboot-ot megérne a sorozat, mert igen nagy potenciál rejlik ebben misztikus-bosszúállós témában. Persze egy jó rendezővel, és Cage lábán egy olyan szerkezettel, amely nem engedi 100 km-nél közelebb a forgatási helyszínhez.

 7. Az elsővel nekem sem volt gondom, a kettőhöz még nem volt (bal)szerencsém. Az meg hogy Nic Cage nemet mondjon egy filmre kizártnak tartom 😀 Ha csak nem jó alkotásról van szó, mert mostanság az nem a stílusa.

 8. Aki nem tudja èrtékelni a filmet ne néze meg szerintem a nagyonjó mind2 film képregény filmek közöt is nagyon jó… de szerintem nektem semisem jo …

 9. szerintem az első és a második rész tök jó volt, én mind a kettőt megnéztem mégegyszer!!!!!!!!! megnézném a 3-at is tuti vagy kétszer!
  Könyi legyen 3 rész

 10. Öcsém!Ekkora egy nyo***rékokat mint ti!szerintem ti nem tudjátok hogy mi a jó film!Mostanába az a menő,hogy ilyen h*je mocskosulbeszélő filmek a legjobbak??!!Szerintem meg ezt a filmet folytatni kéne!ennél jobb filmet én még nem láttam…de az a baj hogy a mai embereknek az ojan a menő mint a TED…AZ EGY NAGY RAKÁS SZ A R!!GHOST RIDERT ÉRDEMES LENNE FOLYTATNI!

  • “ennél jobb filmet én még nem láttam”

   😀 😀 😀

   Akkor vagy nem nézel túl sok filmet vagy komoly baj van a fejedben!! 😀

 11. Én megnéztem mind a kettő részt 6 ha ki jön a 3dik azt is megnézem mert izgalmas akció film meg én amúgy is szeretem a Marvel filmeket aki nem szereti húzon a francba

 12. Nekem nagyon is tetszett a film. Ott lett vége hogy érzi az angyalt. Innen jöhetne egy 3. Rész. Én megnézném.

 13. Az első rész sztoriban jóvolt de valahogy a második résznél éreztem aszt hogy ez a mi szellemlovasunk igaz itt a sztori tényleg gyenge volt de ha csak a hangját nézzük valjuk be baszó lett igaz nem beszél sokat de ez pont igy lett a leglyobb és akor még kisem tértem a nevetésére,Mikor megjelenik na az is eléggé dúrva,hogy öszinte legyek milyen kemény lenne már ha kiderülne hogy jony nak van egy gyereke és az ördög őt is megkeresi csak annyi hogy vicesebb karakter lenne nameg durvábban jelenne meg.Éncsak ajánlani tudom töbször is megnéztem és szerintem nemolyan rossz amilyennek álitsák.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *