0

UIP hírlevél

0uip

Beyoncét és Biebert követelik az új filmsikerbe

Teljesen bezsongtak a Tökéletes hang című zenés film rajongói, amióta kiderült, hogy már előkészületben van a folytatás. Az interneten adnak tippeket a film készítőinek, mit várnak el a következő résztől. A szerényebb rajongók két táborra oszthatók: az egyikbe azok tartoznak, akik több szexet követelnek, a másikba meg az ábrándosak, akik több romantikára vágynak. Sokan pedig annyira nem tudnak betelni a filmmel, hogy örülnének, ha tévésorozat készülne belőle. A legvérmesebbek viszont egyenesen azt szeretnék, ha Justin Bieber és Beyoncé is szerepet kapna a folytatásban.

Az egyetemi dalversenyek világában játszódó Tökéletes hang a tavalyi év nagy mozimeglepetése volt Amerikában. A kis költségvetésű produkció a ráfordított összeg hatszorosát hozta a mozipénztárakban, és hatalmas rajongótáborra tett szert. A film kultikus rangját jól mutatja, hogy sok rajongó statisztának szeretne jelentkezni a folytatásba, mivel állításuk szerint annyiszor látták az első részt, hogy már kívülről tudják az összes koreográfiát.

(Pitch Perfect – hazai bemutató: 2013. március 28.

Előzetes: http://youtu.be/sTnJ6Kho1sI)

0bjb

Michelle Rodriguez nem örül az ámokfutónak

A hideg is kirázta Michelle Rodriguezt, amikor megtudta, hogy ő is a február 12-én agyonlőtt ámokfutó exrendőr egyik nagy kedvence volt. Christopher Dorner, akit hosszú hajsza után tűzharcban öltek meg a rendőrök, terjedelmes üzenetet hagyott hátra a Facebookon, amelyben többek között azokat a személyeket is felsorolta, akiket kedvel. Közöttük van Michelle Rodriguez, aki Dorner szerint a világ egyik legszexibb nője. A színésznő nem örül a kétes megtiszteltetésnek. “Hát nem arra vágytam, hogy egy gyilkos kedvence legyek – mondja Rodriguez. – Csak az vigasztal, hogy egészen jó társaságban szerepelek.” A színésznő ez utóbbi megjegyzésével arra utalt, hogy az ámokfutó kedvencei között számos más híresség is megtalálható, például Hillary Clinton, Tim Tebow és Charlie Sheen.

Michelle Rodriguezt legközelebb a Halálos iramban 6-ban láthatjuk. Karaktere, Letty ugyan meghalt két résszel korábban, a rajongók követelésére azonban a sorozat alkotói kénytelenek voltak feltámasztani. Erre már az ötödik rész legvégén, a végefőcím után utaltak, felvezetve a folytatást.

(Fast & Furious 6 – hazai bemutató: 2013. május 23.

Előzetes: http://youtu.be/pyDS7bQcWLo)

Tom Cruise 50 milliót követel, de hajlik a megegyezésre

Tavaly csúnyán beperelte Tom Cruise azt a kiadóvállalatot, amelynek egyik magazinja azt állította, hogy a szupersztár elhanyagolja kislányát, Surit. A Life & Style Magazine-t kiadó Bauer Media Grouptól Cruise 50 milliós kártérítést várt, valamint a forrás megnevezését. A helyzet most az, hogy valószínűleg sikerül peren kívül megegyezni, ahogyan ez történt Cruise volt felesége, Katie Holmes esetében is. A színésznőről egy másik lap azt állította, hogy drogos, ezért szintén 50 milliós pert akasztottak a nyakába. Végül a magazin helyreigazítást közölt, elnézést kért, és bizonyos összeget átutalt a Holmes által megnevezett jótékonysági alapítványnak. Hasonló megoldás várható az új perrel kapcsolatban is.

Tom Cruise-t hamarosan egy izgalmas sci-fi főszerepében láthatjuk. A Feledés című látványos szuperprodukcióban az általa alakított karakter az egyetlen ember a Földön, miután a bolygót mindenkinek el kellett hagynia az idegenekkel vívott pusztító háború után. Azonban kiderül, hogy hősünk mégsincs egyedül, és az emberiség jövője az ő kezében van.

(Oblivion – hazai bemutató: 2013. április 11.

Előzetes: http://youtu.be/BDIv13kJ4RM)

Megviccelték a Star Trek sztárjait

Minden forgatáson van ügyeletes mókamester. A Sötétségben: Star Trek stábjában ezt a posztot Simon Pegg töltötte be, aki amúgy is vicces karaktert, Scottyt, a fedélzeti mérnököt alakítja. Pegg egyik nagy tréfája az volt, hogy elhitette a többi színésszel, hogy a díszletek radioaktivitása miatt be kell krémezniük az arcukat. “Azt mondtam, hogy ezt a bizonyos neutronkrémet tegyék az arcukra, különben kipattogzik a bőrük – dicsekszik az angol színész. – Szépen be is kenték magukat, és az egész napot így forgatták végig. Maga volt a boldogság!”

(Star Trek Into Darkness – hazai bemutató: 2013. június

Előzetes: http://youtu.be/K14lDrNGqnM)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *