2

Mark Hamill azt mondja, hogy valószínűleg benne lesz a Star Wars 7-ben

Ma ismét felröppent egy pletyka a közelgő Star Wars filmmel kapcsolatban: Mark Hamill és Carrie Fisher biztos, hogy benne lesz az új részben. Az Entertainment Tonightnak sikerült beszélnie a színésszel, aki elárulta, hogy ő boldogan bevállalná, volt is már szó róla, de egyelőre még nem írtak alá semmit.

„George Lucas mindenkit körbekérdezett, hogy benne lennének-e egy folytatásban. Megmondta, ha nem szeretnénk részt vállalni a filmben, akkor sem szerződtetnek más színészt a helyünkre, hanem egyszerűen kihagyják karaktereinket a forgatókönyvből. Elárulhatom, hogy nem írtunk alá semmilyen szerződést. Jelenleg azt szeretnék, ha végre leülnénk Michael Arndt íróval és Kathleen Kennedyvel, a Lucasfilm vezérével. Lett volna velük találkozóm, de sajnos elhalasztották, sokkal elfoglaltabbak, mint én.

Hamill azt is elmondta, hogy mivel még nem sikerült beszélnie az íróval úgy gondolja, hogy ezek a filmek talán az utódaikról fog szólni. Az ő karaktere afféle Obi Wan-féle jedi lenne. Majd így folytatta. „Anno rájöttem, hogy Luke számára van egy jó és egy rossz hír. A jó az, hogy maga mellett tudhatja az univerzum legdögösebb és legvonzóbb csaját, a rossz pedig az, hogy kiderül, hogy ő valójában a húga. Ekkor azonnal arra gondoltam, hogy Luke előtt is hasonló sors áll, mint Sir Alec Guiness karaktere előtt. Egyedül fog éldegélni egy egy sivatagi igluban néhány robottal.”

Ezen felül még megemlítette, hogy a készítők nem viszik túlzásba az effekteket és megtalálják a középutat az új és a régi trükkök között. Hamill old schoolnak mondja magát, szereti a régi kellékeket,modelleket, miniatúrákat és egyéb háttérfestményeket. Ha túl sok a CGI könnyen megeshet, hogy a film is úgy néz ki, mint egy nagy videójáték.

2 komment

  1. Először tetszik az ötlet! És ha tényleg ezt nyilatkozta, le a kalappal előtte. Ez az old school dolog nagyon tetszik. Az újak CGI orgiák voltak, nem hozták vissza a régi trilógiának a hangulatát. Húú, ha megint összehozzák őket, és jó a történet… Szimpatikus ez a színész.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *