16

Rövidfilm: Csodanő a nácik ellen

wonderEgy igen rövid Csodanő rövidfilmet  láthattok alább, a DC szuperhősnője a nácikkal kerül összetűzésbe. Először őt ütlegelik, majd a hölgy durvul be. Jesse V. Johnson dirigálta a produkciót, az úriember kaszkadőrként dolgozik, többek között az Avatar, A majmok bolygója: Lázadás, a Thor és A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) filmeken munkálkodott. Olykor beáll a kamera mögé is, olcsóságokat bíznak rá, legutóbb a The Package akciófilmet vezényelhette le.

Johnson a Latino-Reviewnak elárulta, hogy menedzsere, Kailey Marsh nyösztette, hogy csinálja meg ezt a rövidfilmet, mivel úgy véli, hogy ezentúl inkább rendeznie kellene. Marsh szerint a Csodanő több stúdió figyelmét is felkeltheti és talán hamarosan megkeresik egy ajánlattal, hogy dirigáljon le egy nagyobb költségvetésű alkotást.

 

 

csodano

16 komment

 1. Ezt a pár sort igazán elmondhatták volna németül…

  OFF

  Biztos én vagyok a segg, hogy nem találom, de hol kell bejelentkezni? Kénytelen voltam most így reg nélkül írni. 🙁

 2. Plusz OFF
  Mióta nem lehet lájkolni a híreket/cikkeket? Hun van ama’ bizonyos Fb gomb? Hogyan szerezzek így új droid-rajongókat a barátaim köréből? 🙂

  • Mióta a Dotroll szerint túl nagy az erőforrásfelhasználásunk, ezért az admin mindent kiszedett. Ha esetleg tudsz jó kis nagyon olcsó tárhelyet, akkor szólj:)

   • Pedig az nagyon kéne, hisz így gyorsabban terjedne a hírünk, meg ma már az utolsó egy mondatos hír alatt egy akármilyen szutyok oldalon is ott van a Like gomb. Ez nagy érvágás ám. A régi blogon már egyre többen lájkoltak és kommenteltek is egyetemben, szépen növekedett a rajongótábor. Most meg mintha kicsit megcsappant volna 🙁

    Ajánlgatom én agyba-főbe mindenkinek egyébként, de FB-vel könnyebb lenne. Ha tudok olcsó tárhelyet, kiabálok 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *