0

Indie előzetesek

Weinsteinék forgalmazásában lát napvilágot a valós eseményeken alapuló The Sapphires. Az 1968-ban játszódó filmben Chris Dowd egy tehetségkutatót alakít, aki igencsak otthon van a soul zenében, felfigyel négy lányra és fellépéseket szervez nekik.

Antonio Campos, a Martha Marcy May Marlene producere készítette a Simon Killert, ami csak nagy nehezen talált forgalmazóra. Brady Corbet játssza a főszerepet, aki Párizsba repül, úgy gondolja, hogy ott kiverje a fejéből előző barátnőjét, majd hamarosan megismer egy prostit. Lassan az is kiderül, hogy Simonnak van sötét oldala is.

Abbas Kiarostam, a Hiteles másolat direktora írta és rendezte a Like Someone in Love drámát. Rin Takanashi egy diákot formál meg, aki nappal tanul, éjjel pedig escortlányként “dolgozik”. Az új, idős kuncsaftja (Tadashi Okuno) azonban távolságot tart a lánnyal, nem fekszik le vele, csupán beszélgetni szeretni és Ella Fitzgerald számokat hallgatni vele.

 

Edward James Olmos, Marcia Gay Harden és Isaiah Washingtona főszereplője a Go For Sisters drámának, a filmet John Sayles dirigálhatja. A történet szerint Bernice és Fontayne elválaszthatatlan barátok voltak, egészen a gimi végéig, ahol útjaik elváltak. 20 évvel később újra találkoznak, Bernice lesz Fantayne felügyelőtisztje.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *