2

Tolódik a Robopocalypse forgatásának kezdete

Steven Spierlberg új sci-fi filmje, a Robopocalypse kapcsán nehézségek akadnak. A projekthez már megnyerték Anne Hathaway-t és Chris Hemsworth-ot a főbb szerepekhez, ám a rendező mégsem engedi, hogy elkezdjék a forgatást, mert úgy véli még még sok előkészületi munkát kell elvégezni. Martin Levy úgy nyilatkozta, hogy a forgatókönyv még nincs kész, s ez túl költséges lenne, hogy így kezdjék el a forgatást. Ez azt jelenti, hogy Drew Goddard, aki a Ház az erdő mélyén (The Cabin in the Woods) forgatókőnyírója, és rendezője alaposan átdolgozza a forgatókönyvet. A film már korábban is parkolópályára került, s most úgy  néz ki, hogy ismét erre kényszerül. Természetesen ez nem jelenti, hogy a projekt jegelve lesz, csupán egy kis késleltetésről van szó.

ForgerON

First in, last out! - Bridgeburners

2 komment

  1. “the story follows a future society completely reliant on robots which rises up and annihilates most of the human race save a small group planning to fight back.”

    Hát ez eddig nem sok…

  2. egy másik oldal arról hozott le ma cikket, hogy Spielberg ezt a filmet félretette, mert nem tetszett neki a forgatókönyv és a költségvetés is túl magas volt, és inkább a Jurassic Park 4-et szállítja 2014-re. mostakkormelyik? =)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *