3

Rövidfilmeken edződött rendező sci-fit készíthet

A Paramount és J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot közösen készíti el a God Particle sci-fit. Abrams csupán producerként veszi ki a részét az alkotásból, a rendezői széket a viszonylag ismeretlen Julius Onah alá tolta be, az úriember eleddig rövidfilmeket dirigált. A költségvetés eléggé alacsony lesz, maximum 10 milliót költenének rá.

A történet szerint egy Hadron részecskegyorsítóval végzett kísérlet igen rosszul sül el, a Föld pedig szépen eltűnik. Egy amerikai űrállomáson döbbenten néznek a bolygó hűlt helyére, teljesen tanácstalanok. A radaron azonban felbukkan egy európai űrhajó, de az állomáson nem tudják eldönteni, hogy barátokként vagy ellenségként tekintsenek rá.

 

 

3 komment

  1. Az ötlet jól hangzik,de én mindig félek az ilyen kis költségvetésű filmektől,valahogy nem időtállóak. Szerintem kicsit költhetnének többet rá.

  2. Elég durva sztori. De ha a Föld eltűnik ami körül ugye óriási sebességgel száguld az űrállomás, akkor az eltűnése után abban a pillanatban ki kellene “vágódnia” egy bizonyos irányba a mély űrbe és pont ott jön egy Eu űrhajó?
    De a sztori tényleg kemény: nincs többé otthon…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *