0

Jolie dirigálhatja a Rendíthetetlent

Tavaly év elején az Universal vette meg Laura Hillenbrand regényének, a Rendíthetetlennek (Unbroken) a megfilmesítési jogait. Elsőként Scott Coopert, az Őrült szív (Crazy Heart) alkotóját akarták megnyerni a produkcióhoz, majd Francis Lawrence-t, a Legenda vagyok (I Am Legend) direktorát ültették bele a rendezői székbe. Lawrence azonban jó időre lekötötte magát Az éhezők viadalának (The Hunger Games) folytatásaival, a stúdió pedig nem akar éveket várni.

Valamilyen oknál fogva úgy gondolták, hogy Angelina Jolie számára tökéletes lenne a projekt. Érdekes, hiszen nem mondhatni, hogy már A vér és méz földjén (In the Land of Blood and Honey) háborús drámával be tudta bizonyítani, hogy neki a kamera másik oldalán is helye van. A forgatókönyvet William Nicholson, a Nyomorultak (Les Miserables) írója vetette papírra, amit majd Jolie is át fog írni.

A történet középpontjában Louis Zamperini áll, aki a második világháborúban lezuhan a Csendes-óceánon és 47 napon keresztül két társával hányódott a tengeren cápákkal körülvéve. 2000 mérföldet tesznek meg így, míg a japán haderő kihalássza és fogolytáborba küldik őket, ahol a szadista főnök kínozza tovább hármójukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *