2

Ákos egy hollywoodi produkcióhoz kölcsönözte új dalát

Január 10-én kerül a magyar mozikba az 50 millió dolláros költségvetésből készült Dredd 3D, mely film nem az 1995-ös Sylvester Stallone főszereplésével készült Dredd bíró remake-je, hanem ugyanazon karakter köré felépítve egy másik, sokkal keményebb és sokkal inkább elgondolkoztató történetet mesél el. A sci-fi magyarországi moziforgalmazója, a PARLUX Entertainment kereste meg a december 15-i arénakoncertjére készülő Ákost, mivel a legutóbbi albumán, az egyébként is futurisztikus koncepciójú – immár aranylemez – 2084-en található egyik dal, a Régi jövő szinte egy-az-egyben megidézi a film hangulatát. Az Ákos-szám és a film üzenete is hasonló: a popzene illetve a film eszköztárával idéz meg egy lehetséges, nem éppen hízelgő, poszt-apokaliptikus jövőképet, amely könnyen valósággá válhat.

Ákos nagyszabású december 15-i koncerten is elhangzik majd a „Régi jövő”, mely alatt a koncertlátogatók a DREDD filmrészleteit láthatják a videókivetítőkön, mely így egyúttal a film exkluzív magyarországi premierje is lesz. A dalhoz klip is készül, mely természetesen a filmet hivatott megidézni.

2 komment

  1. Ja, már azt hittem, hogy betétdal lesz, de akkor ezek szerint csak a magyar forgalmazó “filmzenéje”. Kicsit becsapós a cím. 🙂

  2. jó ééég, mi köze a dreddnek ehhez a tehetségtelen, beképzelt bunkóhoz?

    Ákos a lehető legbénább magyar zenész, elég ciki és nagyfokú igénytelenségre vall ha a kiadó hozzá ment…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *