9

2015-ben mutatják be a Fantasztikus Négyest

A Fantasztikus Négyes második része után a Fox úgy döntött, hogy inkább pihenteti az Ezüst Utazó spin off terveit és levette napirendről a harmadik felvonást is. Inkább egy reboot mellett tették le voksukat. A stúdiónak igyekeznie kell, hiszen ha 2015-ig nem látnak hozzá a forgatáshoz, akkor a jogok visszakerülnek a Marvelhez.

Tudják a fejesek is, hogy mennyi idejük van hátra, de bíznak benne, hogy a határidő lejártáig elindulnak a munkálatok. A rendezői feladatokat Josh Trank, Az erő krónikája (Chronicle) alkotója fogja ellátni. Kitűzték a bemutató dátumát is 2015 március 6-ra, ami úgy azt jelenti, hogy 2014 nyarán dördülhetne el az első csapó.

9 komment

    • A Thor nekem sem a szívem csücske. 😀 Nagyon érezni lehetett a kis költségvetést és a 12-es karikát. Olyan érzésem volt, hogy a Thort és az Amerika kapitányt egy film költségvetéséből hozták volna össze.

     • most az mit jelent, hogy egyedül vagyok? baj, hogy tetszett??

      szentem minden egyben volt afantasztikus négyes filmekben, tökre eltalálták a szereplőgárdát, látványos volt, humoros

      minden okés volt benne

      ja és a Thor is baszottul tetszett, abban meg visszahoztak ilyen laza 80as évek fantasy hangulatot, ami már nagyon hiányzik a moziból

 1. Szereposztás nekem tetszett, a forgatókönyvön lehetett volna csiszolni. Ettől függetlenül én is szívesebben megnéznék egy folytatást, mint egy rebootot..

 2. Én szintén elvoltam az F4-en, de jobban örülnék, ha visszaszállna az egész a Marvelre. Most majd gondolkodhatnak, hogy melyik stúdió milyen engedményt tegyen annak érdekében, hogy a mutánsok, az X-ek és a Pókember összehozzanak egy másik Marveles figurával.

  • Nem gondolkozhatnak.
   Csak elég tőkeerős a Disney, minek adnák ki?
   Nem akarok X men Vs Mechagodzilla a Mikieér ellen filmeket.
   Az avengers is érdekes volt, de a Justice league már nagyon nem hiányzik.
   Majd beszáll Darth Vader is, aztán az egész bagázst lenyomja Chick Norris…

 3. Már kezdem unni a sok reboot-ot. Volt két résznyi F4, eltelt X év az utolsó rész óta, hát csináljuk meg újra az eredetsztorit.
  Miért nem lehet egy harmadik részt forgatni új szereplőkkel?

  Aztán tíz év múlva jön majd az összes többiből a reboot. Kreativitás a köbön.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *