2

Végre Péntek 4

Írta Doggfather

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e2/Friday_the_Animated_Series_Logo.pngHogy a Végre Péntek sorozatot befejezzem, még egy bejegyzés van hátra, 2007-ben csináltak egy 8 részes animációs sorozatot is a Péntek trilógiából, ennek Ice Cube már „csak” a producere lett. Az animáció hangjait mind profi színészek adták. Az MTV2-őn adták le először, dvd-n is megjelent. A New Line és a Cube Vision készítette ezt is. Kevin Lofton rendezte, aki egész életében animációkkal foglalkozott, de rendezése ez az egy sorozat volt.

Főleg az első rész karakterei térnek vissza, és visszatér a kultikussá vált Smokey is. Nem egybefüggő, hanem önálló részeket tartalmazó sorozat, Craig és Smokey mindenféle kalandokba keveredik a gettóban. Amolyan Friday 1,5 ez a sorozat, ahogy a Clerks animáció is Clerks 1,5 volt.

 

http://www.webtvwire.com/wp-content/uploads/2009/09/friday-the-animated-series.jpg

Ez a sorozat olyan, mint a Clerks animációs sorozat, amiről már írtam. Ha valaki kedveli az alapanyagot az ezeken a 20 perces kis részeken is tudnak jót mulatni, aki nem annak valószínű unalmas lesz a sorozat. Sok rész fenn van ennek is a youtube-on, lehet szemezgetni.

10/6, jobb, mint a harmadik rész, de nem olyan jó, mint az első része a filmnek.

És a végére még egy megjegyzés, ismétlésnek, mint már írtam, állítólag készítik a negyedik filmet, Utolsó Péntek (Last Friday) címmel.

doggfather

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *