8

Stb… Dal Shia LaBeouf-ról, James Bond munkálatok, Chan-wook új filmje

Lemondott a Disney vezére, Rich Ross, úgy érzi, hogy az elnöki szék nem neki való. Ő volt az, aki színre lépésével azonnal leállította a költséges filmek előkészületeit és újra megvizsgálta, hogy sikeresek lehetnek-e. A John Cartert akkor már nem tudta leállíttatni.

Rupert Wyatt rendezheti az Agent 13 sci-fit, úgy tűnik, hogy Charlize Theron lesz a főszereplő. A sztorit nem tették közzé.

Christian Bale leszerződött az American Bullshit-re, jelenleg Bradley Cooperrel tárgyalnak, aki egy másik fontos szereplő lenne. David O. Russell dirigálja a filmet.

0rdGlenn Ficara és John Requa, az Őrült, dilis, szerelem alkotói a Warnernél készíthetik el a Focust, amelyre megnyerték Ryan Goslingot és Emma Stone-t. A történet szerint egy szélhámos beleszeret egy újoncba, aki még csak most tanulja a szakmát.

Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy Martin Scorsese rendezi a The Wolf of Wall Street-et, a főszereplő pedig Leonardo DiCaprio lesz.

Park Chan-wook rendezi a The Axe-t, amely egy kirúgott vállalati vezetőről szól és nem tud új melót találni. Végül úgy dönt, hogy jelentkezik egy állásra és kicsinálja azokat, akik rajta kívül még jelentkeztek a melóra.

Ray Liotta is benne lesz Karyn Kusama The Rut című drámájában.

Paul Feig rendezi a Wish List vígjátékot.

Robert Rodriguez elmondta, hogy Mickey Rourke és Rosario Dawson benne lesz a Sin City folytatásában.

A Bourne Legacy nemzetközi előzetese, új képkocka nem nagyon akad

Kép a Tedből

 És egy standee

 

Kép a The Colony sci-fi horrorból

What The Expect What You’re Expecting tv spot

A The Impossible következő előzetese

 Bosszúállók tv spot

Az Égszakadás Sanghaji munkálatairól

Dark Shadows tv spot

Men in Black 3 tv spot

Ruby Spark előzetes, , Jonathan Dayton és Valerie Faris, a Little Miss Sunshine alkotói készítették a filmet.

A Buddy Story előzetes, egy zenész úgy dönt, hogy körútra indul, szomszédja pedig vele tart, mivel elege van mindenből.

 

És végül: egy dal Shia LaBeoufról

8 komment

  1. Rourke-ot a Sin Citybe! Bármilyen karaktert is kelljen alakítani, biztos, hogy tökéletesen passzolni fog a hangulatvilághoz.
    Ez a zene Shiaról nagyon zorall. Kíváncsi vagyok, hogy a történet honnan ered.

  2. Nekem a Disney-vezér lelépéséről az jutott eszembe, hogy nyugodtan lemondhatna más stúdióknál is a sok gyáva fejes, akik csak remake, meg reboot, meg franchise-kategóriákban tudnak gondolkodni, és sikeresen száműzték az eredeti ötleteket Hollywoodból…
    (persze, az eredeti ötletek már régebben eltűntek:P)

  3. Már előzetesen azt érzem, hogy hiába ez lesz a 2. része a Sin Citynek, akkor is hatalmas eseményszámba megy. Az a látványvilág amivel az első rész operál, egyszerűen bámulatos. Sokan próbálták majmolni (Spirit, Max Payne) nem jött össze.

  4. vrango:

    az eredeti ötletek ott vannak. csak mivel a filmgyártás is egy gazdasági tevékenység, és mivel vááálsáááág van, egyszerűen a biztosra mennek. nem mernek évente több nagyköltségvetésű filmet bepróbálni. az van mint az ókori rómában: kenyeret és cirkuszt a plepsnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *