12

Wrath of the Titans előzetes – A titánok harca folytatása

Louis Leterrier ugyan meg akarta csinálni A titánok harca (Clash of the Titans) folytatását, ám a rendezői térfélre Jonathan Liebesman, a Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) alkotója lépdelt be. A történet főhőse ismét Perszeusz, akit Sam Worthington formál meg és Io is vele tartott volna, de a karaktert játszó Gemma Arterton éppen nem ért rá és inkább kihagyták a cselekményből. Androméda hercegnőt az előző felvonásban Alexa Davalos játszotta, őt hercegnőt most Rosamund Pike kelti életre és nem csak annyi dolga lesz, hogy a Kraken vagy valamely más szörny előtt csüngjön.

A történet szerint az emberiség kezdi elveszíteni a hitét az istenekben, akik ezáltal egyre gyengébbek lesznek, ami azt vonja maga után, hogy Kronos nagyobb és nagyobb erőre tesz szert. Hádész és Árész lepaktál Kronosszal, maga a pokol szabadul el a Földön. Perszeusz Andromédával és Poszeidón fiával, Agenorral (Toby Kebbel), meg egy bukott istennel, Héphaisztosszal (Bill Nighy) útra kel, hogy kiszabadítsa Zeuszt az alvilág fogságából és visszaűzze a Titánokat oda, ahonnét kiszabadultak. A készítők nem tanultak a hibából, újra konvertált 3D-ben láthatjuk a filmet.

12 komment

 1. Csak szerintem néz ki Worthington röhejesen azzal a félhosszú hajjal?
  Tehát a végén nem Kraken lesz, hanem Kronosz, s a víz helyett láva. A konvertált 3D-jüket meg lehúzhatják a wc-n.

 2. Az első film traileréhez sokkal jobb zenét választottak, kezd elcsépelt lenni a Manson féle Sweet Dreams :/ Egyébként látványos lesz megint és ennyi, sokat nem kell majd agyalni, szörnyekkel meg mitológiai dolgokkal bőven el lesz látva a film. 🙂 Liebesman…hát, a Battle LA szerintem nagyon gyenge volt, remélem most javít némelyest. Worthingtonnak meg kellett volna hagyni a rövid, tengerészgyalogos hajat 🙂 Minden esetre én nagyon várom, bár a konvertált 3D hülyeség teljes mértékben.

 3. @ForgerON: Így azért görögösebb, mitn az egyben sztem 😀

  Hát nem egy TDKR trailer, de azért popcorn-nal ahogy nézem nálam ez is el fog menni, ahogy anno az 1 tette. Kár, h már megint lelötték az igazi nagyágyút a trailerben.

 4. az istenek a fejükre estek már hanyadszor.

  bírom hogy a görög mítoszokban ott van a hatalmas zeusz és ilyen helyzetekben csak tátja a pofáját.

  és persze itt is egy félig embernek kell megmentenie a sok semmirekellő istent.

 5. Jobb ez a kócos haj, mint a tengerészgyalogos-séró az előző részből.

  A zene telitalálat, viszont hagyományos vetítésen fogom megnézni. Remélhetőleg a film jobb lesz, mint az első. Most így jobbnak tűnik.

 6. Nekem is jobban tetszett az első rész trailer-e, bár itt mintha több látvány elem lett volna belezsúfolva. Amúgy akár egy God of War filmnek is elmehetne. 🙂

 7. Eléggé sűrű trailer 🙂 A haja tényleg gáz szerintem, de majd megszokjuk,remélem története is lesz azért.

 8. A zeneválasztást szerintem nagyon eltalálták viszonta az összevágás már csapnivalónak mondható! Túl sok mindent próbáltak belezsúfolni, erre a zenére kicsit kevésbé mozgalmas feszültségkeltő vágás jobb lett volna.

 9. Ebbe a trailer-nbe szépen bele is rakták az egész filmet de manson vmi rohadtul nem illet ide….
  Az elsőnek legalább jó volt a trailere ennek már az is szar? 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *