5

The Detachment előzetes

Tony Kaye a 90-es évek végén hívta fel magára a figyelmet, az Amerikai História X (American History X) drámával, illetve a forgatást követő Edward Nortonnal való veszekedésével. Azóta sajnos nem sikerült újra a rivaldafénybe kerülnie, pedig készített még néhány alkotást. A Detachment drámája túl van néhány fesztiválon, de eleddig még nem került a mozikba, ennek végre elérkezett az ideje, 2012 márciusától válthatnak jegyet rá az amerikaiak (és talán egyszer mi is).

Adrien Brody egy helyettesítő tanárt formál meg, aki elég cinikusan tekint hivatására. Ám három nő alaposan megváltoztatja gondolkodásmódját. Marcia Gay Harden, Christina Hendricks, William Petersen, Lucy Liu, Blythe Danner, Tim Blake Nelson és James Caan erősítik az alkotás fényét.

“Tony Kaye látásmódja az amerikai iskolarendszerről egyszerre megrendítő és egyedi. Le vagyunk nyűgözve, hogy  ezt a fontos történetet ilyen  tehetségekkel teli stábbal készíthetjük el” – mondta Austin Stark producer. Brody egy helyettesítő tanárt fog alakítani, aki soha nem marad sok ideig egy iskolánál.

5 komment

  1. Kifejezetten vérbeli drámának tűnik, várom.
    Amúgy a TrailerAddicton te hogy találod meg ezeket a videókat. Amik a főoldalon vannak, azokat én is látom, de hogyan kell onnan továbbjutni. Nem tudok rájönni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *