0

Táncoló talpak 2. premier fotók

0ic

A hétvégén megrendezésre került a Táncoló talpak 2. (Happy Feet 2, hazai bemutató: december 22.) IMAX 3D-s díszbemutatója, ahol frakkos hostessek fogadták az érkező vendégeket, akik kíváncsian várták hogyan is folytatódik az Oscar-díjas első részben megismert Topi és Gloria kalandja. A gálapremieren  – a filmhez illően – igazi jeges-zenés-antarktiszi hangulat uralkodott, ahol a gyerekek kedvencei  a jégből faragott szobrok voltak.

A vetítésre Kálloy Molnár Péter is elhozta kisfiát, aki nagy boldogan ölelte  apukája barátját, Gesztesi Károlyt, miközben Árpa Attila és Mihályfi Balázs lányai , Amira és Luca együtt fotózkodtak a kis Eriket és a többi táncos pingvint ábrázoló képek előtt. Szulák Andrea  férjével és kislányával érkezett, akit barátnője is elkísért a  a családi animációs film bemutatójára, Győrfi Pál, az országos mentőszolgálat szóvivője pedig a Táncoló talpak 2.-re hozta először mozizni a kisfiát. Fonyó Barbara két vagány nagyfia, Domonkos és Benedek káprázatos anyukájuk oldalán nagy lelkesedéssel nézték végig a különleges és jeges 3D-s kalandot.

– Nagyon tetszett a film, remek kikapcsolódás! Szívesen néztem volna még – lelkesedett a vetítés után Fábián Anita, a Jóban Rosszban színésznője. – Sokat nevettem, néhol megkönnyeztem a pingvinek történetét. A dalok és a látvány pedig teljesen elvarázsolt engem és a kislányomat is.

            Csütörtöktől már a nagyközönség is láthatja a szerelmes pingvinpár, az éneklő Gloria és a táncoslábú Topi, valamint közös porontyuk, a kis pelyhes Erik legújabb kalandjait. Természetesen ismét csatlakozott hozzájuk Luklász,  a showman, Ramon a latinons pingvinek vezetője, valamint Sven, a népszerű pingvin is, aki tud repülni. A jobbnál jobb dalokkal teletűzdelt film 3D és IMAX 3D változatban is megtekinthető lesz.

IC Press

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *