9

A Szellemlovas: A bosszú ereje következő előzetese

Az első rész nem nevezhető igazán nagy sikernek, de a stúdió nem mondott le a jogokról. A Marvel már tárt karokkal várta, hogy lángoló fejű gyermeke visszamotorozzon hozzájuk, de még a jogok lejárta előtt sikerült összehozni a Szellemlovas folytatását, amiben ismét Nicolas Cage formálja meg a főhőst, a rendezői teendőket pedig a Crank alkotópárosa Mark Neveldine és Brian Taylor látta el. Eve Mendes nem kért a második részből, de itt lesz Violante Placido, aki Az amerikaiban (George Clooney alatt) domborított, megnyerték még Idris Elbát és valahonnan előkaparták Christopher Lambertet is. A forgatókönyvhöz David S. Goyernek is köze volt, ő azért több képregényfilmből vette ki a részét, többek között a Penge (Blade) és a Batman franchise-ból.

 

9 komment

  1. Sokkal sötétebb a film képi világa mint az első részé és ez jól áll neki. Darkosabb mint az egy! Nálam tuti nézős!

  2. Hát megfogom nézni, de nem várok tőle sokat, volt egy-két jobb pillanat a trailerben, de már látszik hogy itt valamit nagyon elrontottak.

  3. Én gagyibbnál gagyibb jeleneteket,színészeket,cgi-t veszek észre ebben a trailerben. Pedig reméltem,hogy Cage nem hülye.

  4. @doggfather: AZ első rész közepes volt,de annál nem nehéz jobbat csinálni,de rosszabbat már tehetség 🙂 Cage szerintem jó színész,csak ezekkel a rendezőkkel egy vicc ez a film,pedig a karakter is jó.Minek vállalta el…vagy legalább akkor beleszólt volna.

  5. Szerintem az első rész nem volt annyira rossz, de úgy érzem, hogy sokan kiábrándultak belőle. A folytatás bukni fog és a jogok mennek szépen vissza a Marvelhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *