10

Rock of Ages előzetes – Cruise, a rocksztár

Adam Shankman felettébb jártas a zenés-táncos alkotásokban, a Step Up franchise producere és a Hajlakk (Hairspray) rendezője és még a Glee sorozat két epizódját is ő dirigálta. Shankman prezentálásában érkezik a Rock of Ages színpadi musical filmváltozata, amelyhez a Dancing With Stars kétszeres győztesét Julianne Hought nyerték meg, a hölgy egyébként felbukkant a Burlesque-ben és a Footloose remake főszerepét kapta meg. De itt lesz még Russell Brand, Alec Baldwin, Bryan Cranston, Catherine Zeta-Jones,  Malin Akerman és Paul Giamatti is, de ne feledkezzünk meg a rocksztárt megformáló Tom Cruise-ról se és Mary J. Blige is felbukkan. A történet a 80-as években játszódik, ezt a kort idézik meg.

 

 

 

10 komment

 1. Ez eszméletlen nagy film lesz! Imádom ezeket a zenéket, ezt a feeling-et, Catherine Zeta-Jones-t és a neonfényes-füstös, lepukkant rock klubbokat!

  Felkerült a TOP5-ös 2012-es várólistámra a Bosszúállók és a Batman 3 után harmadiknak. Sajna a G.I. Joe 2 már csak a negyedik…. 😀

 2. Nagy filmnek ígérkezik!
  A korszellem tök jó, Tom Criuse meg állat, mint rocksztár! (az utolsó jelenet is nagyon ott van:D)

 3. Nekem, miért mindig az Apple-ös telefonkarcolgatós videó jön be az előzetes helyett ? 🙁
  Hogy Steve Jobs rohadna meg a pokolba !

 4. @Zsákos ember: Azt végig kell sajna nézni, de rohadt hosszú…mindenesetre betettem egy másikat, ott már nem kell reklámokat nézegetni.:)

  Shankman egyébként jó munkát végzett a Hajlakkal, nekem bejött, szóval ez is jó lehet, legalábbis a Moulin Rouge-ban nagyon jól megcsinálták egyes világslágerek átdolgozást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *