1

Megfilmesítik Grahame-Smith Unholy Night regényét

0unSeth Grahame-Smith az elmúlt időszakban vált ismert névvé Hollywoodban. Bár a Büszkeség és a balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice and Zombies) regényének a filmverziója megrekedt valahol a tervezési fázis elején, de az Abraham Lincoln: Vampire Hunter könyvének a mozis változata jó ütemben halad, konkrétan az utómunkálatokat végzik rajta. Ezen kívül a szerző vetette papírra a Dark Shadows forgatókönyvét, amiből Tim Burton készített filmet.

Grahame-Smith hamarosan újabb regénnyel jelentkezik, a Warner nem volt rest és 2 millió dollárt szurkolt le az Unholy Night megfilmesítési jogaiért. A forgatókönyvet maga a könyv írója fogja leszállítani, aki egyébként a produceri teendőket is el fogja látni.

Az alkotás félig-meddig a Bibliából merít, a Napkeleti bölcsek állnak a középpontban, őket helyezik bele egy akció-kaland történetbe. A Warner egyik fejese, Greg Silverman szerint a tartalom egy merőben innovatív megközelítése egy időtálló történetnek és már alig várják, hogy beindulhasson a projekt szekere.

Mellesleg a Warner berkein belül nem ez lesz az egyetlen bibliai témájú film, formálódik egy Mózesről szóló produkció, a Gods and Kings és a Judah Macabbe-ról szóló mű is a stúdiónál készül.

 

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *