0

McAdams és Rapace a Passion thrillerben

Év elején derült ki, hogy Brian De Palma következő rendezése a francia Szerelmi bűnök (Crime d’amour) remake-je lesz. A Passion címre keresztelt film forgatása augusztusban vette volna kezdetét, de már december van és még mindig nem kezdődtek el a munkálatok. Csak most dőlt el, hogy kik játszhatnak az erotikától sem mentes thrillerben, a Sherlock Holmes 2  fő-és mellékszereplője szerződött le a produkcióra, Noomi Rapace és Rachel McAdams domboríthatnak az alkotásban.

A történet egy cég két alkalmazottja körül forog, úgy tűnik, hogy a főnök-beosztott viszony mellett barátság alakul ki közöttük. Azonban  a fiatalabb nő zseniális ötletét felettese ellopja és úgy állítja be, mintha a saját fejéből pattant volna ki a remek gondolat. Ezt a szégyenben maradt nő nem hagyja szó nélkül, magában kegyetlen bosszút eszel ki.

De Palma utoljára 2007-ben jelentkezett filmmel, a Cenzúrázatlanul: Háború másképp (Redacted) művég alig látta valaki, az utóbbi időben nem igazán tudott sikeres alkotás letenni az asztalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *