9

Képek a Pókember filmből

A Sony elindított A csodálatos Pókember hivatalos honlapját (http://theamazingspiderman.com/), amire rákattintva néhány képet tekinthetünk meg a filmből, illetve a karakterekről is láthatunk egy rövid leírást és megerősítik, hogy a stúdió már a folytatáson gondolkodik. Nem is csoda, a Pókember egyszerűen sikerre van ítélve.

 

Gwen Stacy az Oscorp egyik gyakornoka, az okos, karizmatikus és lázadó természetű lány komolyan veszi a rábízott feladatot. Figyelmét kénytelen megosztani barátja, Peter Parker és mentora, tanítója, Dr Connors között. Ráadásul mindketten fura átalakuláson mennek keresztül.

Stacy kapitány 12 éve már, hogy tagja a new york-i rendőrségnek, ő az, aki a zsaruk szószólója, ő áll mindig a nyílvánosság elé. A kapitány kezd vizsgálódni, nyomozni Pókember után. Csak egyvalamit védelmez jobban szeretett városánál, és az nem más, mint a lánya, Gwen.

Dr. Connors  egy forradalmian új szeren kísérletezik, amely visszanövesztené az elveszett végtagokat, regenerálná a szöveteket. Azonban az első nagy kísérlet balul sül el.

9 komment

  1. Ha mást nem is, legalább a pókruhát megtarthatták volna a Raimi-féle változatból, ez így elég gagyin néz ki. A színészek viszont szimpatikusak, és a Gyík az egyik nagy kedvencem, szóval kíváncsian várom, mi fog kisülni ebből 🙂

  2. @Dr.Jones: Pont, hogy el kell vonatkoztatni a Raimi szériától, meg nem hiszem, hogy megúszták volna plágium nélkül, ha ugyanaz a ruha marad. 🙂
    Még mindig nem derült ki, hogyan fest a Gyík, az sokat fog nyomi latba.

  3. A gúnyája nekem sem jön be (kb egy szinten mozog az új Supermanével), de úgy vagyok vele, hogy majd hozzá szokik a szemem… vagy nem.

  4. @Bolyhos: az új Superman tökugyanúgy néz ki, mint a régi. Ja bocs, az öv immáron kék és nem piros. A Pók sem változott többet. Három négyzetcenti, ami régen kék volt, most piros, ilyeneken fennakadni…

  5. Szerintem ez a ruha darkosabb és realisztikusabb is. Amúgy nagy különbség tényleg nincs,ezen felesleges fennakadni.

  6. @Vészmadár: Az előző ruhának ha jól emlékszem nem is volt talpa rendes,csak egy gumi réteg. Gondolom itt sokat fog futni.Meg hogy a falon tapadjon 🙂 Gondolom én.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *