2

Jack the Giant Killer előzetes – Singer varázsbabjai

2009 elején a New Line D.J. Caruso-t ültette a Jack, the Giant Killer rendezői székébe, a forgatókönyvet Darren Lemke szállította le, majd Mark Bomback írhatta át a történetet. Caruso nyár végén lelépett, helyére Bryan Singer került, aki a következő évben Bomback művét odaadta Christopher McQuarrie-nek, hogy csinosítgasson rajta, ami végül egy totális átíráshoz vezetett. Singer a stúdióval egyeztetve úgy döntött, hogy a forgatást eltolja, ugyanis előtte az effekteket akarta szemügyre venni, szerette volna látni, hogy az óriások és az emberek miképp festenének egymás mellett.

A főszerepre először Aaron Johnson és Aneurin Barnard jött szóba, Singer végül Nicholas Houltra bízta Jack megformálását. A királylány szerepére Lily Collins, Juno Temple és Adelaide Kane jelentkezett, de Eleanor Tomlinson ölében landolt a lehetőség. Ewan McGregor, Bill Nighy és Stanley Tucci szerződhetett le még a produkcióra.

A történet? Nos, egy újabb alkotást fogunk látni, amely a népmesék világát idézi meg. Az égigérő paszuly legendáját mesélik el, a hatalmasra nőtt növény hatalmas bajt zúdít a királyságra, feltűnnek az óriások, akikkel nem könnyű leszámolni.

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *