10

Indiana Jones Világtérkép

Barta Bálint küldte be az alábbi érdekességet. Köszi.

Matt Busch aki egyébként a LucasFilm egyik grafikusa nem aprózta el az Indiana Jones világa iránt érzett rajongását, már az önmagában nagy  dolog, ha valaki ilyen részletességgel ismeri kedvenc karaktere munkásságát, értem itt a három (vagy négy) alapfilmen túl a három évadot megért tévésorozatnak , videojátékoknak és a több tucat regénynek és képregénynek illetve a magyar emberek többsége számára elérhetetlen élményparkok ismeretét. Emberünknek azonban 3 év alatt sikerült mind az említett médiumokban felbukkanó 36 ereklye lelőhelyét felkutatnia a Frigyládától egészen a Kristálykoponyáig.  Amelyet egy 255 db-ra limitált térképen bárki megvehet akinek ez megér 60 dolcsit (kicsivel több mint 10ezer Ft-ot).

10 komment

  1. @herpa: Hír? Inkább érdekesség. És ez azt jelenti, hogy nem lehetne megosztani mondjuk 2 év múlva? Vagy 5 év múltán? Ez nem olyan dolog, mint a hírek esetében, amit ha 3 nap múltán teszel ki, akkor már lejárt lemeznek számít.

  2. @radiris: NEM FILMES oldalkon elő szokott kerülni a téma elég sűrűn a mai napig…

    Sose fogom megérteni azokat az embereket, akik számukra érdektelen dolgokról olvasnák, és utána még arra is van idejük, hogy kemmenteljék…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *