0

Heti néznivaló – Depp rumozik, Giamatti csajozik

Öt új filmre lehet beülni, a plázákban bizonyára a Csizmás, a kandúr lesz a népszerű, a művészmozikban pedig az Ölésre ítélve lehet felkapottabb.

Barney és a nő

Rumnapló (Rum Diary): A film Hunter S. Thompson regénye alapján készült, Johnny Depp játssza Paul Kemp újságírót, aki Puerto Ricoban vállal állást, ahol olcsón lehet rumot kapni és még csajozásra is futja az idejéből.

Csizmás, a kandúr (Puss in Boots): A Shrekben megismert Csizmás kandúr kalandozhat, a történet még azelőtt játszódik, hogy a macsek találkozott volna az ogréval. Tojás Tóbiással és Puha Praclival karöltve el akarják lopni az aranytojást tojó ludat.

Álcák csapdája (The Double): Michael Brandt rendezésében készült a thriller, Richard Gere egy CIA ügynököt, Topher Grace pedig egy FBI nyomozót játszik. Kettejüknek kell kézre keríteni egy sorozatgyilkost, akiről azt gondolták, hogy már halott.

Ölésre ítélve (Essential Killing): Vincent Gallo formálja meg a főszereplőt, akit az amerikai katonák Afganisztánban letartóztatnak, ám a férfinek egy baleset következtében sikerül megszöknie.

Barney és a nők (Barney’s Version): Richard J. Lewis sorozatrendező dirigálhatta le a filmet, Paul Giamatti bújik Barney bőrébe, aki történetesen egy nőfaló filmproducer. Dustin Hoffman, Rosamund Pike, Minnie Driver és Rachelle Lafevre tűnik még fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *