1

Heti néznivaló

Dráma, horror-vígjáték, sci-fi és egyetlen karácsonyi film sincs a felhozatalban. No sebaj.

0int2

Életrevalók

Fifti-fifti (50/50): Will Reiser saját élményei alapján írta a forgatókönyvet, az egyik főszerepre barátja, Seth Rogen szerződött le. Joseph Gordon-Levitt karaktere áll a középpontban, akiről egy nap kiderül, hogy rákos és 50 % az esélye a túlélésére.

 

Trancsírák (Tucker & Dale vs Evil): A horrorfilmek kliséit parodizálják ki a horror-vígjátékban. Tucker és Dale két jámbor fickó és csak egy erdőbéli nyaralót akarnak felújítani, de a közelben sátorozó tinik úgy gondolják, hogy sorozatgyilkosok.

A legsötétebb óra (The Darkest Hour): Támadnak az űrlények, ezúttal Moszkvára koncentrál a sztori, ahol néhány amerikai turista megpróbálja túlélni az inváziót. Chris Gorak rendezte a filmet, producer Timur Bekmambetov.

Életrevalók (Intouchables): Francia vígjáték, egy arisztokrata fickó ejtőernyős balesete után tolószékbe kerül, segítőjének egy gettóbeli embert fogad fel. Ugyan nézeteik és viselkedésük merőben különbözik egymástól, de mégis barátokká válnak.

Táncoló talpak 2 (Happy Feet 2): A nagy sikerű animációs film folytatása Amerikában nem hozta a vártakat, George Miller alkotása megbukott. Topiék rájönnek, hogy otthonukat komoly veszély fenyegeti, a probléma leküzdéséhez mindenkinek össze kell fognia.

Elena: Az orosz drámát Andrej Zvjagincev, A visszatérés alkotója rendezte. Elena haldokló férje vagyonát az előző házasságából származó lányára akarja hagyni, ami Elenának nem igazán tetszik, hisz ő inkább a pénztelenül tengődő fián szeretne segíteni.

Egy komment

  1. A muppets úgy tudom hétfőtől már látható,szerintem azt bevállalom.A 50/50 is jónak tűnik.
    off //A külföldi box office eléggé érdekes.A Tetovált lány,meg a Tintin is nagyot fog bukni így.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *