4

A mozitulajok szerint idén nekik köszönhető a legnagyobb bevétel

Minden egyes évben a mozitulajok megszavazzák, hogy mely színész vonzotta a legtöbb embert a mozikba. 2011-ben Brad Pitt áll a lista élén, aki három alkotással is jelen volt, Az élet fája (The Tree of Life), a Pénzcsináló (Moneyball) és a Táncoló talpak 2 (Happy Feet Two) után érdemelte ki az első helyet. Ez azért felettébb érdekes, hisz Terrence Malick rendezése alig érdekelt valakit a mozikban, a baseball-os produkció sem vált kasszasikerré, a pingvines mese meg bukta volt.

Második helyre került George Clooney, A hatalom árnyékában (The Ides of March) és az Utódok (The Descandets) miatt foglalhatta el a dobogó második fokát, a harmadik pedig Johnny Depp lett, tőle a Karib-tenger kalózai 4-et (Pirates of the Caribbean), a Rango-t és a Rumnaplót (The Rum Diary) láthattuk. Csak megemlítem, hogy a kalózos fantasy amerikai bevétele egyedül több, mint Pitt és Clooney idei filmjeinek amerikai bevétele.

A mozisok szerint a “holnap sztárjai” Rooney Mara és Jonah Hill lesznek. Úgy vélik, hogy hamarosan ők fogják a legtöbb embert bevonzani a filmszínházakba.

Az első 10 “pénzcsináló”.

1. Brad Pitt

2. George Clooney

3. Johnny Depp

4. Leonardo DiCaprio

5. Matt Damon

6. Sandra Bullock

7. Bradley Cooper

8. Robert Downey Jr.

9. Meryl Streep

10. Ben Stiller

A Holnap Szárjai

* Rooney Mara

* Jonah Hill

 

4 komment

  1. És ilyen összeállításnak nevezett pontatlan marhaságért tényleg pénzt fizetnek valakinek? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *