32

2011 legtöbbször letöltött filmjei

Szokásához híven a Torrentfreak idén is közzétette, hogy mely filmeket töltötték le idén a legtöbbször. A TOP 10 első helyezettje a Halálos iramban: Ötödik sebesség (Fast Five), 9,6 millió alkalommal szedték le a netről. Kissé lemaradva a második helyre Alan farkasfalkája támolygott be, a Másnaposok 2 (The Hangover II) 8,8 millió letöltéssel “büszkélkedhet”, Thor pedig a harmadik helyig tört utat magának pörölye segítségével. A TOP 10-ben nem csak blockbusterek találhatóak, az Álomháború (Sucker Punch) csúnya bukta volt, mégis sokan szedték le a torrent oldalakról, A negyedik (I Am Number Four) sem hozta a vártakat a kasszáknál, így hiába is várja bárki a folytatást, de a letöltők között szép siker volt. Érdekességképp érdemes megemlíteni, hogy tavaly az Avatar volt a sláger, amit 16 milliószor töltöttek le.

1. Halálos iramban: Ötödik sebesség (Fast Five) – 9.3 millió letöltés

2. Másnaposok 2 (The Hangover Part II) – 8.8 millió letöltés

3. Thor – 8.3 millió letöltés

4. Forráskód (Source Code) – 7.9 millió letöltés

5. A negyedik (I Am Number Four) – 7.7 millió letöltés

6. Álomháború (Sucker Punch) – 7.2 millió letöltés

7. 127 óra (127 Hours) – 6.9 millió letöltés

8. Rango – 6.5 millió letöltés

9. A király beszéde (The King’s Speech) – 6.3 millió letöltés

10. Harry Potter a halál ereklyéi II rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2) – 6 millió letöltés

32 komment

 1. Na most az egy dolog, hogy hányan töltötték le.. ebből hánynak tetszett??? Mert az Álomháború egy rakás kaka például…

 2. Azért az most is látható mint a tavalyi vagy az előtti listáknál, hogy vagy a bitang sikeres filmeket töltik, mert ugye ha megnézte moziban és tetszett neki akkor kell otthonra is. Vagy a nagy bukásokat töltik, mert azt meg nem megy el megnézni a moziba, vagy csak szimplán a szájhagyomány teszi keresetté.

 3. Hát igen, a Másnaposok 2-t nem is érdemes moziban nézni. Nálam az év csalódása az a film.
  A halálos iramban meg a szákker páncs még egy letöltést sem ér meg, a Negyedik meg azt sem tudom, hogy mi. A többit 1x (vagy többször) érdemes megnézni moziban.

 4. @mutant: Szerintem meg a Másnaposok 2 egy sz*r. Meg a Halálos iram-filmek is. A Rangó és A negyedik sem érdemel mást, mint hogy ingyé lelopják a netről.

 5. “A TOP 10-ben nem csak blockbusterek találhatóak, az Álomháború (Sucker Punch) csúnya bukta volt, mégis sokan szedték le a torrent oldalakról” valószínű azért nem nézték meg moziban… egyáltalán nem ritka, hogy torrent után néznek meg egy filmet, mert jó a cucc és moziban is szeretnék látni

 6. sose fizessetek filmekért és zenéért!
  a torrent a világlegfontosabb találmánya….

  a tangabugyi után!!!

 7. A 10-ből háromról nem is hallottam.
  Négyet letöltve megnéztem, abból kettőért még fizetnék is.
  Az Álomháborút kétszer is megnéztem, hátha megértem, mitől kellett volna jónak lennie. A semmi turbózva egy kis csárliangyalaival és killbillel.

 8. @version: Pontosan ezért töltik le. Moziban meg nem nézném, egy letöltést megér. De ezen a listán szereplő izék nagy része még azt sem.

 9. 4. Forráskód (Source Code) – 7.9 millió letöltés

  5. A negyedik (I Am Number Four) – 7.7 millió letöltés

  1 fos volt még a torrentezést se érte meg

 10. Sajnos a többségük gyenge, mint a hajnali harmat. Még azt az öt percet sem érte meg, amíg lejött, nem hogy a 1,5-2 órát, ameddig tartott.

 11. Egyedül a Harry Potter 7/2. rész tetszett a fentiek közül (pedig nem vagyok HP fan), szerintem az összes HP közül magasan a 7-es a legjobb, és azon belül is a 2. rész, ahol HP-t végre nem a körülmények rángatják ide-oda, hanem ura lesz a saját életének, átveszi az irányítást és módszeresen, megalkuvás nélkül kezdi meg végső harcát a gonosszal. 🙂 Nálam 10/10 a film.

  A Másnaposok 2 nézhetetlen (kb átfutottam és töröltem, 0 pont), az Álomháborút a HP mellett szintén megnéztem moziban, de hogy minek azt ma sem tudom, legfeljebb a csajok voltak benne szexik (1 pont) és ezen kívül semmi pluszt nem nyújtott a film, a Forráskódot nem láttam (még az is kiderülhet hogy nézhető), a Thor egy rakás szar (ebben is csak a csaj volt jó (1 pont), amúgy egy szci-finek csúfolt hősködős baromság épkézláb sztori nélkül), a többit pedig le se töltöttem, annyira nem érdekelt.

 12. @A nép fia: A Másnaposok 2-t nem láttam…de egyetlen egy Halálos iramban-t sem. A Rango gyerekeknek nem való, felnőtteknek meg kevés. @koimbra: Egy szarság. A Blu-Ray magazinban leírt kritikával értek egyet teljes mértékben. Egy semmi,egy nulla. Mint az új SW-k: CGI-al telebaszott szarság. Miért nem lehetett a témánál maradni? A történet pedig jó lett volna. Igen: az előzetes pont azt ígérte, hogy csöcsöket látsz végi, a sztorit meg ki nem szarja le:D Azért ettől százszor jobb filmek is voltak idén 🙂

 13. A Harry Potter meg összecsapott lett nagyon,sajnos…még egy részt ki lehetett volna hozni a történésekből. A Thor pedig még mindig jobban sikerült, mint az Amerika Kapitány. Mindkettő jó lett, de jobbra számítottam. A Thorban a felsőtestek kicsit kárpótoltak 😉

 14. @doggfather: Erdekes mert a halalos iram filmekbol ez a mostani volt a legjobb, legnormalisabb ugymond. A masnaposok ketto meg talan jobb volt mint az elso.

 15. A tízből ötöt ismertem, kettőt néztem meg.

  A király beszéde bejött. A Thor meg olyan volt, amilyent vártam. Lazítani jó volt. 😀

 16. @csoko20: Végre egy értelmes ember. A Thort láttam, az igazán fos volt. A HP-ra itt vki 10/10-et adott, mivel elkezdi a harcát a gonosz ellen és ő irányítja a sorsát. Lehet, h így volt, mindenesetre a moziban ez nem volt szembeszökő. Szerencsétlenkedett, minden koncepció nélkül, oszt a végén nyert, mert egy csomó ember mellé állt, mondván, annyi könyvben ő a főszereplő, akkor támogatják, ha bele is halnak.

 17. Ebből a listából a 127 óra ami hozza az elvárt szintet. Nem értem, hogy a Másnaposok körül miért ekkora a felhajtás, mind a 2 rész egy elcsépelt erőltett szar….ennyi

 18. na még valaki nem nyögi be hogy mekkora szar filmek ezek? még a letöltést se érték meg? meg a felét nem is ismerem stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *