18

Thor és Nick Fury + Hulk

Folytatódik A bosszúállók (The Avengers) karakter posztereinek közzététele. Thor és Nick Fury kapta meg a saját poszterét. Update: Megjött Hulk is

18 komment

  1. Coulson nagy arc, remélem ezúttal is el fognak sütni pár poént vele, mint a Thor-ban 🙂

  2. @doggfather: Elvileg tervbe van véve egy SHIELD film. De szerintem a Fekete Özvegyben is nagyobb szerepet kapna. Persze ezek 2014 2015ös projektek lehetnek.

  3. Nagyon jól fest a festett összkép a csapatról. Kíváncsi leszek, hogy Hulk és Loki mennyire izzasztja majd meg az Angyalokat…

  4. Nekem Hulk nem tetszik,Edward Nortont akarom vissza…ő tökéletes volt a szerepre. Kicsit félek,hogy sok lesz a szereplő,nem értem minek egy másik csaj is…:S

  5. @Dean6: pedig Norton nem igazán volt jó Hulk. a Különítmény (Újvilág Angyalok) első kötetében mondták, ha film készülne belőlük ki kit játszana (Furyt Jackson, természetesen. ;))
    És azt mondták, Hulkot Steve Buscemi kéne,hogy eljátssza, és tényleg ő kéne.

  6. @doggfather: Buscemi? Áááá….. nem, ez csak vicc… Lehet, hogy Norton nem volt igazán jó, de Eric Bana egyenesen BORZALMAS volt! Kíváncsi vagyok, Mark Ruffalo mit hoz ki belőle.

  7. @A nép fia: mindenképpen olyan kell, aki hitelesen tudja eljátszani, h Banner egy lúzer, majdnem rosszabb, mint Parker, namost ez nem ment Nortonnak egyáltalán, Bana meg még azt hitte mindig a Trójában van, és valami herceget játszott.

  8. @doggfather: Az mindegy is. A lényeg, hogy Mark ne azt gondolja, hogy ez is valami nyálas romkom, mint amikben játszani szokott (Ha igaz volna, Hirtelen 30, Azt beszélik, stb.). Voltak jó szerepei is (Zodiákus, Viharsziget), és bízom benne, hogy itt is a komolyabb arcát mutatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *