1

Wyatt Earp Al Capone ellen

0bhHarrison Ford az Indiana Jones után újra kalapban parádézhatott a Cowboyok és űrlények sci-fi westernben. A színész nehezen válik meg kalapjától és a western is bejöhetett neki, ám ezt némi gengszterfilmes beütéssel keveri. Ford leszerződött a Black Hats regény filmváltozatára, ahol a legendás Wyatt Earp-öt keltheti életre.

A történet a 20-as években, a szesztilalom idején játszódik. Earp Los Angelesben dolgozik magánnyomozóként, Nagy Orrú Kate Elder, Doc Holliday özvegye azzal keresi fel, hogy segítsen fiának kimászni a bajból. New Yorkban ugyanis John Al Caponéval került összetűzésbe. Wyatt fogja magát, felkeresi régi fegyvertársát, Bat Mastersont, aki már letette a hatlövetűt, helyette sportújságíróként ténykedik. A két öreg legény együtt indul a szervezett bűnözés ellen, elképzelhető, hogy a két legendának fel kell kötnie a gatyát, ha nem akar fűbe harapni.

A forgatókönyvet Kurt Johnstad írja, az úriember a 300-at vetette papírra, jelenleg a Superman szkriptjét dolgozza át. Az alapanyagot Max Allan Collins regénye szolgáltatja, A kárhozat újra (Road to Perdition) képregényből Sam Mendes készített filmet.

Egy komment

  1. Na végre már, hogy HF újra értelmesebb szerepeket kap. Ennyi haszna csak volt az Indy 4-nek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *