18

Sean Bean elhalálozásai

Sean Bean több filmjében is elhunyt, bizony sokszor előfordult, hogy a The End-et már nem élte meg. Az alábbi videó ezeket mutatja be. Vigyázat spoiler veszély.

18 komment

 1. @Swarm: Jaja, nagyon profi ez a szám 😀
  Sean Bean meg zseniális színész, főleg mellékszereplőnek remek, de ahogy a Game Of Thrones-ban is láthattuk, fsz-ként sem a másodhegedűsök között van a helye. Persze gonosznak a legjobb 😀

 2. Én pont ma láttam a Game of Thrones utolsó, évadzáró 4 részét és pont faterral néztem. Nem tudom én tökre azt hittem h ő az egyik főszereplő és h (SPOILER!) nem hallhat meg :S erre nézzük… lecsapják a fejét… még mindig “Nem… nem mutatta… nem hallhatott meg…” Szal kinyílt a szemem… borítón is ő szerepel, gondoltam igazából róla fog szólni az egész, még ha több szálon is fut a cselekmény de őt sokszor kihangsúlyozták. Hát meglepetés volt a javából. Tetszik az a sorozat 😉 mindenkinek ajánlom!

 3. “Sean Bean több filmjében is elhunyt, bizony sokszor előfordult…”

  Nehéz lenne olyat találni ahol megéri a film végét, szóval nem több filmjében, hanem a legtöbb filmjében. :D:D

 4. @doggfather: a Sharp sorozat? Mondjuk nem mozifilm csak TVfilm (igaz volt vagy 6-8 az imdb szerint), de gondolom nem halt meg minden rész végén :).

  Egyébbként sztenderd rosszfiú általában főgonoszként, törvényszerű hogy a legtöbb filmjáben csúnyűn végzi

 5. @Spawn85: a sharp TV film, önálló történettel, és 1-2 vagy több évente készült egy-egy db. Kb mint a librarian (ezzel az erővel a villámtolvaj is egy rész, meg a gyűrűk ura is (bát ott asszem semmiylen formában nicsn benne a követlező rsézekben, még flashbackként se))…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *