6

Lesz Miki egér mozifilm?

0mmMiki egeret, Donald kacsát és Goofy-t több tucat remek animációs alkotásban tűnt fel a tévében. Burny Mattinson a BleedingCoolnak adott interjúban azt mondta, hogy elképzelhető, hogy lesz olyan film, amiben ezek a figurák lesznek a főszereplők.

“Éppen egy olyan filmen gondolkodom, amiben Miki, Donald és Goofy is benne lenne. Elő fogjuk adni a főnököknek az elképzelést, akik engedélyt adhatnak rá, hogy megcsináljuk.” – mondta Mattinson.

Mattinson nem kispályás kezdő, több évtizede dolgozik a Disney szárnyai alatt. Többek között köze volt  A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast), Aladdin, Pocahontas forgatókönyvéhez és ő volt a társ-rendezője a The Great Mouse Detective animációs produkciónak. Utoljára az 1999-ben mozikba került Tarzant írta, idén azonban ismét olyan alkotás lesz látható, amiből kivette a részét, ez pedig a Micimackó (Winnie the Pooh) lesz.

6 komment

  1. Én nagyon remélem hogy lesz, és jól is sikerül, akárhányéves koromban megfogom tudni nézni a miki egér meséket, mert jó nosztaliga, és a kiskoromat juttatja az eszembe, ráadásul olyan kis jópofa és humoros volt, ki lehet nevetni, hogy nem férfias dolog nosztalgiázni, de nekem tuti nézős

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *