7

Két kép Az utca királyai folytatásából

2008-ban mutatták be Az utca királyai akciófilmet, ebben Keanu Reeves, Forest Whitaker és Hugh Laurie játszott. A produkció pénzügyileg nem hozott valami fényesen, Amerikában 26 millió dollár, nemzetközileg 39 millió dollárt szedett össze. Folytatásra senki nem számított és most mégis itt van, szép csendben érkezik áprilisban, ám nem a mozikba, hanem a tékákba. A második rész Street Kings 2: Motor City címre hallgat, Reeves helyett Ray Liotta játssza a főszerepet. Liotta egy detroiti nyomozót játszik, aki egy beépített csapat főnöke. A tagokat azonban egymás után sorra végzik ki. Egy fiatal gyilkossági detektívvel karöltve próbálja kideríteni, ki állhat a gyilkosság hátterében. A filmet Chris Fisher rendezte, akinek a nevével inkább a tévé képernyőjén találkozhattunk, többek között a Hawaii Five-0, Döglött akták (Cold Case), Holdfény (Moonlight) sorozatok egyes epizódjait készítette, ám ő vezényelte le az S. Darkot is.

7 komment

  1. Na, minő fantasztikus film lesz, egyből a tékák polcain… Pedig szerintem Az utca királyai jó kis film volt.

  2. Az utca királyai fasza volt, Ray Liotta neve meg számomra garancia a fasza zsaru/gengszterfilmre.

  3. az a problémám már az első Utca Királyaival hogy bár élvezetes volt, azért sok meglepetéssel nem szolgált.Ha már láttátok a Dark Blue-t Kurt Russellel vagy az L.A. Confidential-t Russel Crowe-val(hmm, ezek a Russellek :-)) akkor lehet hogy értitek hogy mire gondolok.James Elroy írónak tulajdonképpen ugyanaz az alapsémája, kemény és néha a törvényre is fittyet hányó főszereplő nyomoz egy szimpla rablásnak álcázott bolti/gyorséttermi mészárlás ügyében és a szálak mindenképpen a felsőbb körök politikai/korrupciós machinációk világába vezetnek, és természetesen a főkolompos valahogy mindig a rendőrfőnök.Szóval ha láttad a Dark Blue-t akkor tulajdonképpen láttad az Utca Királyait, de ettől még ügyesen van összedobva mindkettő.A második résszel kapcsolatban aggályaim vannak mert Fisher rendezte ha jól tudom a Mocsok című filmet, ami sz.tem egy gyengécske Kiképzés utánérzés volt, a színészek mentették meg a teljes buktától, meg Ray Liotta egy ge..i jó színész, csak nem akkora sztár manapság mint Reeves….ja, straight to DVD, mindenképpen:-))

  4. @koimbra: Sztem, azért még a gengszteres-zsarus filmjeivel nem okozott csalódást. Persze szerepel másfajtákban is, de számomra Az utca királyai folytatásában való szereplése bizakodásra ad okot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *