0

Heti néznivaló – Franco one man show-ja, Depp kaméleonja

Ismét van mit nézni, érkezett animációs film, dráma és vígjáték is a mozikba.

0127h

127 óra (127 Hours): Megtörtént eseten alapszik Danny Boyle filmje, amiben James Franco játssza Aron Ralston hegymászót, aki nem tudta kiszabadítani kezét egy sziklatömb fogságából. Az Oscarról üres kézzel távozott.

Elhajlási engedély (Hall Pass): A Farrelly testvérek újabb vígjátéka, amiben Owen Wilson és Jason Sudeikis egy hét kimenőt kap feleségeiktől. Ez azt jelenti, hogy ez idő alatt bármit csinálhatnak, később nem fognak érte szólni egy szót se.

Rango: Gore Verbinski animációs filmet rendezett, az identitászavaros kaméleonnak Johnny Depp kölcsönzi a hangját és a mozdulatait. A főhős a vadnyugaton keveredik mindenféle kalandba, még egy városka seriffje is lesz.

Három (Three): Tom Tykwer, A parfüm – Egy gyilkos története rendezője készítette a német vígjátékot. Egy házaspár találkozik egy Adam nevű fickóval, ezt követően a nő és a férfi is beleszeret.

Nem beszélek zöldségeket (La tête en friche): Jean Becker rendezésében készült francia vígjáték, amelyben Gerard Depardieu egy jó szívű, ám tanulatlan alakot formál meg, aki megismerkedik egy művelt nővel és a hatására tanulni kezd.

Gyermekeim apja (Le père de mes enfants ): A drámát A londoni férfi producerének halála ihlette. A producer öngyilkosságot követett el és ez a film sorsát is veszélyeztette. A központi szereplő is hasonló foglalkozást űz, nem hallgat barátai intelmére egy leginkább sikertelen kelet-európai rendezőnek segít egy film megvalósításában.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *