12

Governator, az akcióhős

Mi jut eszünkbe a Governator szóról? Arnold Schwarzenegger. Na, valaki volt olyan pihent, hogy kigondolta The Governator szuperhőst, aki gyakorlatilag maga Schwarzenegger.

Néhány hete arról beszéltek, hogy az egykori akciósztár részt fog venni egy sorozat elkészítésében. Elsőre talán a True Lies-ra gondolhatott mindenki, ám gyorsan tisztázódott, hogy ez egy animációs széria lesz. Bővebb tájékoztatást április elejére ígértek, ám ennél hamarabb futottak be az információk. Mint kiderült nem csak sorozat, de képregény is készül a The Governatorból, 2012-ben lesz látható az első rész, illetve ekkor vehetjük kezünkbe az első számot. Ráadásképp Stan Lee-t is bevonták a munkálatokba.

“A The Governator nagyszerű szuperhős,  aki nem más, mint maga  Arnold Schwarzenegger.  Arnold magánéletének egyes részeit is beleépítjük a cselekménybe, benne lesz felesége, Maria Shriver és a gyerekei. Belekerül az is, hogy a főhős egykoron kormányzó volt. Miután Arnold kiszállt a bársonyszékből eldöntötte, hogy bűnüldöző lesz és titkos high-tech bűnüldöző bázist épít ki a brentwoodi háza alatt.” – mondta Lee. A karakter rendelkezni fog egy spéci öltözékkel, amivel különféle dolgokra lesz képes. Ezen kívül adnak mellé néhány fiatalabb társat, az egyikük a 13 éves számítógépes zseni, aki Zeke Muckerbergnek hívnak.  A főellenség szervezetének neve: Gangsters Imposters Racketeers Liars & Irredeemable Ex-cons, azaz G.I.R.L.I.E. lesz.

12 komment

  1. @A nép fia: ja végül is csak a világ 15-20. és az USA második legbefyolásosabb poltikusa. Neki innen már feljebb nem lehet menni. Amúgy remélem hogy kacsa a hír…

  2. Engem érdekel, kíváncsi vagyok milyen képregény lesz belőle 😀 Bár nagy az esély rá, h gagyi lesz… 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *