44

X-Men: First Class előzetes

0xmfc

Bryan Singer rendezhette volna az X-Men: First Classt, ám a rendezői széket kénytelen volt átadni másnak, mivel úgy volt, hogy a Jack, the Giant Killert fogja megcsinálni. Ám ennek forgatása még nem vette kezdetét. David Slade, Daniel Espinoza, Timur Bekmambetov, Carl Rinsch és Louis Leterrier neve keringett a projekt kapcsán, végül Matthew Vaughn szerződhetett le a filmre.

A történet jó pár évvel az első X-Men film előtt játszódik, abban az időszakban, mikor Xavier és Magneto még jó barátok voltak és együtt dolgoztak. Tehát ezúttal nem ellenfelekként láthatjuk őket és karöltve próbálják megakadályozni az armageddont. Azonban hamarosan kiderül, hogy kettejüknek másféle szándékai vannak, így végül a velük tartó mutánsok kénytelenek oldalt választani.

Küklopsz nem lesz benne a filmben, Tim Pocock a Wolverine után harsányan hirdette, hogy ebben is láthatjuk őt, Gale Ann Hurd producer nem is értette, hogy miért szövegel a First Classról, hiszen nem is tudhat semmit a projektről. Végül a forgatókönyvből kimaradt a karakter, helyette a figura testvére, Plazma lesz jelen, akit Lucas Till játszhat. A professzort James McAvoy kelti életre, a Mágnesesség Urát pedig Michael Fassbender testesítheti meg. A pletykák szerint Amber Heard alakíthatta volna Mystique-et, ám Jennifer Lawrence-t szerződtették le. A készítők gondolkodtak azon, hogy Taylor Lautnerre bízzák Hank McCoyt, ám Nicholas Hoult ölében landolt a szerep. Rosamund Pike először Moira McTaggert, majd Emma Frost kapcsán is szóba jött, de úgy alakult, hogy előbbit Rose Byrne, utóbbit January Jones játszhatja. A Frostot játszó színésznőt egyébként nehezen lelték meg, Alice Eve neve keringett a szerep körül, Sarah Hardingot pedig háromszor is behívták meghallgatásra.

 

44 komment

 1. @doggfather: McAvoy talán nem nézett ki jól kopaszon:) Ennyi változtatás még belefér, csak ne csesszék el.
  Remélem nem bukik, itt nem lesz Wolverine, akire építeni lehet a filmet.

 2. @doggfather: Nem, nem volt mindig kopasz. Fiatalon még volta haja, a telepatikus képességei kialakulása után hullott ki egy bizonyos idő alatt. biztos itt még zajlik a folyamat 😀

 3. @koimbra: Pedig lehetne Farkas is. Ám ha jól értelmezem, akkor a hidegháború ebben a filmben nem csak utópista szerepet kap, hanem a szovjetek meg is támadják az USA-t. A Farkas moziban Jackman történelemhű csatákban és háborúkban harcol, ami ezzel a balhéval köszönőviszonyban sincs, ergo a két X világ nem fedi egymást. Ez gáz…

 4. @doggfather: Köszi! Milyen szép kis tündérke 🙂

  Nekem eléggé furcsa, hogy a mindig felnőtt, kissé idősödő Bestia itt tini. Még az Evolúcióban is felnőttet játszott. De lenyelem a békát, lényeg, hogy X-men, nem is igazán panaszkodnék legszívesebben. A tündérke és Magneto eddig tetszik.

 5. @koimbra: Jé! Will Smith sarjai nem lesznek benne??? :)) Őket úgy tolja az apuci felfelé és előre a filmszakmában, hogy nem lepődnék meg:)

 6. @Mese92: 🙂 Apuci nyílván nem nyomatja be őket olyan filmbe, ahol nem állnak a középpontban. A karate kölyökben Jaden volt a főszereplő, hiába volt ott Chan, aki megelégedett a mellékszereppel is.

 7. Most lehet, hogy beégek ezzel a kérdéssel, és egyértelművé teszem, hogy nem ismerem a képregényeket, de rozsomákunk miért nincs benne? Vagy egyszerűen csak? Persze Jackman annyira jó, hogy nehéz lenne hasonló sarjat találni…

 8. @kevinmaster: nem tudsz beégni. 😉
  ekkor Rozsomák a kanadai titkosszolgálatnak dolgozott amolyan mutáns James Bond volt, utána egy kanadai szuperhőscsapatnak. Hívta Xavier ide is már tanárnak, de nem jött, szerelmes volt egyik csapattársába, aztán az végleg “lekoptatta”, és utána ment az x-ekhez.

  Röviden, és zanzásítva. 😉

 9. @doggfather: jó lenne de ha összefügésben vannak a részek akkor ez nem lnne helyes mert ha jól emléxem a kezdetek végén mikor elvesztette az emlékezetét akkor csatlakozott az x csapathoz. Ha nagy hülyeséget írtam javítsatok mert nem nagyon értek a híró történetekhez csak amit láttam abból írok 🙂

 10. AZT A KURVA ÉLETBE!
  Ez iszonyat jól néz ki. Bízom benne, hogy hozni fogja legalább a Kick-Ass szintjét.

 11. @doggfather: Igen, láttam. Legalábbis a Professor X and the X-Men képregénysorozat egyik (talán 7.???) részében. Ez a sorozat az első tizenpár részt mesélte el ismét, és ez volt az a rész, ahol mesélt a féltestvéréről, Buldózerről, meg gyermekéveiről, amikor kialakult a képessége. De szerintem az eredetiben is benne lehet. Illetve általában a leírásoknál is megemlítik, hogy nem volt ő mindig kopasz, ez csak a telepátia egyik kellemetlen mellékhatása 🙂

 12. A képregényes kronológiát látszik, hogy szabadon értelmezik, mert Emma is csak később jelent meg, Angel Salvadore meg pláne, a New X-Menben 2002 körül.

 13. @doggfather: Mert még nem ismersz mennyire konspiratív dög vagyok.;) Majd meglátod. Félreértés ne essék, várom a filmet, és imádkozom a poszter előtt, csak nekem ez jött le. Persze nem jelenti azt, hogy igazam van. Remélem, hogy a kezdetek után meglesz majd az epilógus is, ami a jövőben játszódik két világégés és mutánsvadászat között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *