9

Tarantino és Nero egy westernben

Franco Nero a 70-es években élte virágkorát, az olasz westernek hozták meg a hírnevet a színész számára, többek között a Django és a Keoma filmekben játszott. Mondhatni a rekflektorfény már régen nem rá világít, de neve mégsem merült feledésbe. Bár gyanítható, hogy azért a Honfoglalást legszívesebben elfelejtené, csak úgy, mint mi. Franco hamarosan ismét visszatér a western világába, ezt a Los Angeles Italia fesztiválon árulta el, ahol a Father című alkotásnak volt a világpremierje.

“A film címe The Angel, The Bad and The Wise és Sergio Leone előtt tisztelegnénk vele. Humor és sok akció jellemzi a tervezetet, e mellett pedig a története is nagyszerű. Úgy egy tucatnyi embert már le is szerződtettünk a projektre. Köztük van Quentin Tarantino, Keith Carradine és Treat Williams is.”

Azt nem árulta el, hogy ki lesz a rendező és a történetről sem esett szó. Tarantino 2009-ben azt mondta, hogy eddig még soha nem készített westernt, de nagyon szeretne és gondolkodik rajta. Elképzelhető, hogy végül ő vezényli le a Nero által említett alkotást. Tarantino nem is oly rég látható volt egy westernben, a Sukiyaki Western Djangoban bukkant fel.

9 komment

 1. Franco az a Neronak a keresztneve, így hülyeség a cím, mert a 127órás gyerekre gondol mindenki, én is. Tarantino és Nero egy westernben lenne helyesen. A zindex-blogok szokta ilyen fals címekkel operálni – nem kéne, fasz divat.

 2. @efes: Nem direkt volt, a csapból is James Franco folyik, a tudatalatti dolgozott:)
  Egyébként a Sukiyakiban Tarantino eléggé túljátszotta, de lehet, hogy direkt.

 3. Tarantino már rendezett westernt, szerintem a brigantyk világháborús western volt gyakorlatilag. Én legalábbis így emlegetem ha röviden kell beszélni róla:)

  Amúgy örülnék nagyon ha ő csinálná, ő a kedvenc rendezőm.

  @koimbra: A Sukiyakit szerintem direkt játszotta túl, meg hát eleve nem tartozik a legjobb színészek közé:)

 4. Tarantino a kedvencem, de Sukiyaki-ban rettenetes volt, mint ahogy az egész film is.

  Egyébként nem hiszem, hogy bele menne a film rendezésébe, inkább csak színészi hajlamait szeretné kiélni (még szerencse, hogy mást is tud).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *