5

Dumb és Dumber folytatás Carreyvel és Danielsszel?

Bobby Farrelly, az Elhajlási engedély rendezője szerint lehetséges, hogy meg fogják csinálni a Dumb és Dumber folytatását. “A filmet az Államokban rengeteg alkalommal adták le a csatornák és a kölykök sokat idézgetnek ebből, pedig már régen elfelejtettem, hogy miket mondtak benne. Ha ismét meg tudnánk nyerni ezt a két fickót, Jim Carreyt és Jeff Danielst, akkor megérné elkészíteni a következő részt és erre van esély. Azon tanakodunk, hogy vajon mit csinálhat ez a két barom, a két főszereplő  az első részhez képest húsz évvel később? Remélhetőleg ki tudunk találni valami épkézláb dolgot a folytatáshoz.” – mondta Farrelly

Érthető, hogy Farrellyék el akarják készíteni a következő részt, régen arattak  zajos sikert és legújabb alkotásuk, az Elhajlási engedély sem nyitott valami a mozikban fergetegesen. Utolsó igen nagy sikerük 11 éve volt, az Én és én meg az Irén-ben pedig  Carrey játszott. Dumb-ot és Dumbert 1994-ben ismerhette meg a világ, akkor 247 milliót hozott összesen a produkció, csak a mozikban. Évekkel később a stúdió azt találta ki, hogy kellene egy előzményfilm, amelyből már teljesen kimaradt Carrey és Daniels, de még Farrellyék is. Az eredményen meg is látszott, csupán 39 millió dollárt kapart össze.

5 komment

  1. @koimbra: Amúgy, nem is tudom miért nem jött be a film mert úgy általában bírom az agyatlan vígjátékokat pl.ananász expressz de ez valamiért nem tetszett. 2/5 de nem több.
    A 2. részt 15 percig bírtam az már tényleg förtelem.

  2. Gyerekkoromban imádtam ezt a filmet, a múltkor le is szedtem, de még nem volt megfelelő alkalmam újra nézni, rengeteg poént ellövünk mi is a haverokkal mai napig.
    Agyatlan vígjáték kategóriában nálam 9/10

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *