8

Két X-Men: First Class karakter poszter

Júniusig várni kell, míg a mutánsok beavatkoznak a kubai rakétaválságba és Erik összezördül Xavierrel. Addig még kapunk jó néhány karakter posztert, előbb a két vezetővel kezdik, majd jön sorba a többi. Az előzetest ide kattintva nézheted meg, a facebook oldala pedig erre található.

8 komment

  1. És még az jutott eszembe: ezt a fajta montázst már ellőtték anno Anakin Skywalkernél, amikor az árnyéka Darth Vader-é lett.

  2. Szeretem az ilyen történeteket amiben 2 jó barátból hatalmas riválisok lesznek. Az ilyen poszterek szerintem találóak bár tény h ellőtték már párszor az ilyet. Most a Smallville sorozatot voltam képes megnézni, csak azért h Clark Kentből végre Superman legyen és h lássam Lexel való rivalizálását. Elérkezett a sorozat az utcsó évadhoz. De tényleg ott van Anakin/Obi-wan kapcsolata és sztem mindenki aki végig kísérte a Star Wars részeket nagyon is megjegyezte a “Testvérem voltál Anakin” kijelentést. Ha valaki tud ilyen filmeket ahol a két jó barát hatalmas rivális lesz, az megoszthatná velem, hátha nem láttam még.

  3. Charlie nagyon örülni látszik, hogy saját iskolája lett. 🙂

    (Csak engem zavar, hogy az amerikaiak következetesen elhagyják a vesszőket onnan is, ahová nyilvánvalóan kellenének? Ez főleg akkor, azután szembetűnő, ha az ember néha talál olyan angol/amerikai fórumhasználót vagy cikkírót, aki _jól_ rakja ki az írásjeleket…)

  4. @I3eni: Én olyat tudok, ahol a riválisokból barátok, ill. testvérek:
    És megint dühbe jövünk…
    Johnny és Charlie Firpo! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *