2

Heti néznivaló – Cage bosszút áll, Witherspoon romantikázik

A vígjáték és dráma kedvelők megkapják a magukét, ám a Nic Cage hair fan club tagjai is örülhetnek.

Féktelen harag 3D (Drive Angry 3D): Nicolas Cage a börtönből szökik meg, hogy bosszút álljon. Nyomában az ördög jobb keze, száguldásuk eredményeképpen sokan maradnak vérbe fagyva az út mellett.

The Fighter – A harcos (The Fighter): Régóta tervezgették, de csak összejött. David O. Russell rendezésében készült a bokszolós dráma, melyben Mark Wahlberg és az alaposan lefogyott Christian Bale játssza a főszereplőt. Díj-esélyes film.


Honnan tudod? (How Do You Know)
: James L. Brooks bevetette Jack Nicholsont is, ám a költségvetés elszállt, 120 millióból jött csak ki a vígjáték. Owen Wilson, Paul Rudd és Reese Witherspoon is játszik a romantikus alkotásban.


Precious – A boldogság ára (Precious)
: Lee Daniels filmje nagy késéssel érkezett meg, jó másfél évet késett. Egy túlsúlyos, HIV-pozitív nőről szól a dráma, aki ismét terhes a saját apjától. Elanor írt már róla.


Szerelmek Háza (Haarautuvan rakkauden talo)
: Egy házaspár úgy dönt, hogy elválik, de megbeszélik, hogy ezt normálisan teszik. Ám a nő egy nap szeretőjével megy haza, a férfi pedig egy prostit kér fel, hogy játssza el új szerelmét.

 

2 komment

  1. Mi annak az értelme, hogy bemutatják ezt a Szerelmek házát a mozik, de hétfőn és kedden leadja a Cinemax 1-2 a tv-ben?

  2. Az előző kommentemet úgy látszik megette a blogmotor, akkor leírom újra.

    Szerintetek miért jó az, hogy bemutatják a héten a Szerelmek házát a mozik, de hétfőn és kedden leadja a Cinemax 1-2 a tv-ben?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *