9

Film készül a Dead Island számítógépes játékból

Néhány napja került ki a netre a Dead Island számítógépes játék előzetese és elég hamar nagy szenzációvá vált. Rengetegen látták a trailert, így a készítők nagy reményeket fűzhetnek hozzá, hogy termékük szépen fog fogyni. A zombihentelős játék nem kerülte el Sean Daniel producer figyelmét sem, aki gyorsan lecsapott a megfilmesítési jogokra és saját produkciós cégén keresztül próbálja megvalósítani a mozis verziót. Daniel többek között, a Tombstone – A halott város, A múmia (The Mummy), A farkasember (The Wolfman) és a Tökéletes célpont (Hard Target) elkészítésén dolgozott producerként. Egyelőre se rendező, se forgatókönyvíró és még az is kérdés, hogy melyik stúdiót érdekelhetné egy R kategóriás, nagyobb költségvetésű zombis produkció.

A játék előzetese alább megtekinthető, hozzáteszem: 18-as karika

9 komment

  1. Mi a jó b… francért kell a zombiknak Usain Bolt-ot megszégyenítő sebességgel futni? Miért jó az, ha zombi harapás után 1 perccel már valaki át is változik?

  2. Nagyon komoly, remélem minőségi horror-játék lesz, unom már kicsit hogy egy csomó game-nél csak a multira rakják a hangsúlyt, a single campaign-t meg teljesen elhanyagolják 🙂 Nade megvan rá az esély, hogy kultjáték lesz 🙂

  3. Sean Daniel egy idióta. Egy pénzes idióta. De hatalmas. Baszki, a játékból senki nem látott még többet egy előzetesnél, márpedig a reklámjáról semmit sem lehet 100%-os biztossággal megítélni, épp ezért nem is kéne.

    Idióta. Mi van, ha bevág a Max Payne-effektus, tehát egy marhajó előzetes után akkora kopp lesz a film – jelen esetben játék -, hogy csak na?

  4. Ápdét: előadtak a cuccból egy negyed órás prezentációt, és mindeni pofára esett. Az érzelmi töltetet felcserélték atomtöltetre, tehát emocionális sztori és megvalósítás helyett az egész egy agyatlan zombigyilok, kórra immunis főszereplővel. A trailer meg péniszméregetésnek elmegy, de köze nincs a játékhoz 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *