45

Batmanről beszéltek a Mokkában

A Mokka tegnap reggeli műsorában a Batman következő részéről lett volna szó, de mégis inkább a Denevérember földbe döngölése lett belőle. Eleve azzal indult az egész, hogy a műsorvezetők a számítógépes játék előzetesét adták le a 2012-ben megjelenő film trailere helyett. Ha utánanéztek volna, akkor leeshetett volna a tantusz, hogy a The Dark Knight Rises címre hallgató harmadik felvonáshoz még nem láttak hozzá és bizony még trailere sincs. Majd kiderül, hogy a filmszakértőként odaültetett úriember nem kedveli Batmant, azt is erősen érezni, hogy a vicc kategóriába sorolja az egész karaktert, nem tudja komolyan venni és marhára nem érti, hogy miért kedvelik ennyien  Gotham Lovagját. (Legalább egy embernek tetszett, Demcsák Zsuzsa jól szórakozott rajta.) Ezen túlmenően nem voltak teljesen képben a következő filmmel kapcsolatban sem, hiszen Joker biztosan nem fog visszatérni és az új rész egyik gonosza Bane lesz.

Alapvetően nem lett volna baj, ha az új filmről beszélnek, azaz egy olyan embert hívnak meg, aki teljesen képben van azzal, hogy hogy mi történt eddig a harmadik Batman körül. Ám ha a Sötét lovagot ennyire leoltják, akkor illett volna egy olyan embert is meginvitálni, aki kedveli a képregényhőst.

45 komment

 1. Kevésszer idegesítem fel magam ilyesmiken, de ez nagyon felb*szta az agyamat tnap. Jólvan, oltsák a Batman-t, de legalább olyan tegye ezt meg, akin tényleg látszik, hogy ért is a filmekhez, nem pedig ilyen légből kapott érvekkel dobálózik, amiknek abszolúdde semmi értelme nincseni….

 2. Qrva ideges lettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóhoz sem jutok.

 3. Még jó, hogy alig nézek TV-t. Elmegy a fenébe… A TV2 is hülye, képesek betenni egy játék előzetest a Batman 3. részének alátámasztására? Ügyes. Ez az idióta meg semmit nem ért ehhez az egészhez. Nagy szakértő, gratulálok hozzá!!!

 4. Mint egy lefogyott Hagyó Miklós. A kereskedelmi tévék sosem az eszükről voltak híresek, a mokka meg mondjuk szotyola műsor, a reggeli műsorsávba be lehet rakni. Bioritmusommal védekezem ellene – átalszom a délelőttöt.

 5. Te jó szagú Szűz Mária!!
  Ez a pasas a paranoid skrizofén… akkora ökör, hogy őt zárnám be elmegyógyba.

  Alátámasztott érvekkel és értelmesen is el lehet modnai, ha egy film nem tetszik. De így??

  A videót meg hagyjuk.

  Gratulálok mindenkinek, aki ehhez az adásrészhez hozzájárult, magas a színvonal.

 6. Magyarországon vagyunk, ahol a Gulliver 5, meg a Gagyi mami 7, meg a szex és new york 9 tarol csak a pénztáraknál, hősöknek itt helye nincs. Ez a hatökör meg hol filmszakértő? Bármelyik ember aki kicsit is ért a filmekhez, nem mond ilyen böszmeségeket. Ássa el magát élve, legalább 1km mélyre.( Amúgy meg TV2. ennyi. szerencsésnek érzem magam hogy évek óta nem TV-zek.)

 7. Ha jól gondolom, akkor ez az Arkham Asylum egyik előzetese, ami egy ütős konzol gamma. Az előzetes zseniálisan kidolgozott, és tényleg kell skubizni, hogy észrevedd az apró különbségeket. De animáció. A végén lehet is látni az alcím egy pici részét. Ezért kötve hiszem, hogy ne tudnák mi a különbség egy játék és egy film között. Bár a magyar média…
  Puzsér Róbert egy lázadó filmkritikus lehet, aki sokszor nem is tudja mi ellen lázad. A weboldalán a menüpontok budipapír gurigára vannak felírva, így a saját munkásságát sem tarthatja túl sokra. Tényleg nem ártott volna felkészülni egy kicsit, és kevésbé fikázni egy “blukbusztert”. Én kevésbé szeretem “Kriscsan Bale-t”, de az, hogy 5:28-nál úgy beszél egy halott Oscar díjasról, hogy ássuk ki a temetőből a filmre, és ebből poént gyárt, az több, mint gusztustalan. Lehet, hogy jól forgatja a tollat, és elmenne egy stand up-ba a stílusa is, de akkor is egy jellemtelen féreg.

 8. @A nép fia: Szerencsére nem tudok unatkozni. És szerencsére mindig van valami hír, amit ki lehet rakni:)
  Meg mindjárt hozzálátok a Company Men íráshoz.

  @filmfreak paul: A fickó nem szakértő, legalábbis nem mond olyat, ami miatt így tekinthetnék rá. Amit szövegel egy átlagos blogger is el tudja mondani. Egyébként ja, menjen stand-up-ba:D

 9. Az meg, hogy a Mokka éhgyomorra tálal reggel nyolc órakor egy ilyen témát ennyi erőszakos jelenettel paprikázva, és a két tanult műsorvezető még jól el is kacarászik a kegyeletsértésen, az a kereskedelmi csatorna, és a szerkesztők hatalmas fogyatékossága.

 10. Ja, ez a legszánalmasabb, hogy úgy megy oda, hogy fingja sincs az egészről, mert őt nem érdekli… Nem tom, megkérdezték, előtte, hogy tudsz vmit a 3.-ról megosztani a nézőkkel? Nem,de majd jól kielemezem a Denevérembert, meg a sok kis hülyét beállítom hülyének, hogy ilyen szarért rajong… kb ez lehetett az álláspontja, ezért remegett a keze meg a hangja, mert izgult, mint a fene, hogy na majd most beszól azoknak, akik szeretik ezt a filmet…
  Amúgy, van egy olyan érzésem, hogy a Tv2 direkt csinálta ezt, itt a hétvége, hagyják, hogy terjedjen a hír, és így a kövi héten meg lenne egy újabb témájuk, ennek a korrigálására, vagy ilyesmi… ne legyen igazam, mert ebből ez az egy is elég volt:D

 11. @koimbra: Frászkarikát. Én egy 2 pontos filmet sem gyalázok meg ennyire. Nem illik, nem sportszerű ennyire mocskolni egy karaktert, fimet, addig még meg nem csinálod a sajátodat. Ez megint úgy lehetett, ahogyan a tévében, rádióban általában zajlik.
  – Józsi, ki az a haverod, aki filmekről írkál?
  – A Puzsér.
  – Ja jó. Akkor hívd már fel, hogy eljön e beszélni a reggeli adásba.
  – Oké.

  Ez kábé ennyire volt dilemma a választásnál. Szép, és kövér kapufa.

  Itt mindenki azt mondja, hogy skizofrén, és ökör, és utálja Batmant. Akkor ez egyszerű. Azért van mert ő is az Arkhamból lógott meg annak idején, amikor még azzal a zöld hajú vigyorgó passal melózott valami piszkos ügyön.

 12. Sajnos a műsorvezetőnek kellene irányítania a beszélgetést, hogy azt tudja meg, amire a néző “kíváncsi” lehet. Zsuzsa nem érti miért ilyen népszerű Batman. Lehet van némi köze ahhoz, hogy 70 éve képregény, és készült belőle vagy 3 tucat film, és sorozat.
  Gyanítom ez lehet a ludas…

 13. Látszik az “előzetesen”, hogy animáció és nem film, szerintem ők is tudták, mert pont a végét keverték le ahol kiírják, de ennyire hülyére veszik a nézőket.
  Ezt a Puzsért meghallgatnám, hogy mit mond a Watchmen-ről, az is egy vicc?
  Két dolgot is mondtott viszont, ami nagyon igaz, bár maga se tudta: ez egyik, hogy Batmannak is ott lenne helye Joker mellett Arkham-ban, a másik meg hogy valójában semmi szuperhős képessége nincs. Csahogy ezek a Batman sztorikban tényleg súlyos kérdések, nem ilyen idióta taknyolások.

 14. @Mese92: Ajánlom, hogy nézd meg. Ha másra nem, elrettentő példának jó: láthatod, milyen sötét, idióta emberek vannak és formálják a közvéleményt.

 15. @A nép fia: Pontosan így van szerintem is. Azért egy 70éves kultikus figurát, aki valószínűleg a legnépszerűbb, és leg komolyabban vehető hős, és őt nevezi komolyanvehetetlennek. Pontosan ez lenne a filmek lényege, hogy a nézőt felemelje kicsit a szürke talajról. Nagyon amatőr ez a faszi, műsor meg minősíthetetlen.

 16. Puzsér hozta a szokásos vagdalkozós stílusát, a TV2 a szokásos “színvonalát”. Egyébként már azt sem értem hogy mi volt a műsor készítőinek a szándéka. Promotálni akarták egy el nem készült filmet?? Oké, tegyék de mivel nem ismert a sztori, csak nagyjából a főszereplők, mi értelme ennek. Hogy alátámasszák az aktualitást kiguberáltak egy játékból kivett szerintem minimum 1 éves videót valahonnan. Még ezzel sincs baj elvégre ki kell tölteni valamivel Demcsákék műsoridejét, na de az hogy meghívnak egy “szakértőt”, aki azzal kezdi hogy Bruce Wayne-t összehasonlítja olyan férfiakkal akik női testben élnek, és hogy ő nem szuperhős..:) Hát kérem ez egy kurva nagy öngól, hiszen mitől szuperhős a szuperhős?? Nincs szuperereje. Ez igaz. Viszont ha Puzsér tisztában lenne az említett kitalált (!) figura motivációjával, előéletével, akkor lehet hogy rájönne, hogy ez még különlegesebbé teszi Batman karakterét.

 17. Hát ki ez a faszkalap???
  Azt mondja hogy azért lett sikeres a batman2 mert Heath Ledger meghalt? Jól hallottam ?Én először 2 haverommal néztem meg ezt a filmet úgy hogy nem is tudtam hogy a jokert játszó hapsi meghalt és mégis leesett az állam . Erről ennyit ,tudatlan idióta . Az meg hogy egy játékkal összekeverik a filmet nemcsak hogy nevetséges ez már valami több .
  Azért egyvalamiben igaza van, bat man nem hős, hanem egy néma őr ,egy sötét lovag 🙂

 18. “Fogtam Gotham Fehér Lovagját, és lerántottam a mi szintünkre. Nem volt nehéz. Az őrület, mint tudod, akár a gravitáció. Ami kell hozzá, az egy apró lökés!”

  “Ő az a fajta hős, akit Gotham megérdemel, de itt és most nincs szükségünk rá. Ezért üldözzük. Mert el tudja viselni. Mert egyáltalán nem “hérosz”. Ő egy hangtalan őrszem. Egy vigyázó védelmező. A SÖTÉT lovag.”

  .
  Az egyértelmű, hogy a pasas analfabéta a témához, amihez hozzábömbölt. Számomra az ilyen esetekből egyetlen komoly tanulság szűrhető le:

  “Akol nélkül is válhat állattá egy gyökér.”

 19. Igazából ha egy riporter normális, ezt a kocsonya állagú valakit leállítja Heath Ledger gyalázásánál….kőkemény versenyt futottak a beszélgetés legnagyobb retardáltja szerepéért.
  A gond nálam ott kezdődik, hogy az ilyen zéró tehetségű saját magát művésznek vagy esetleg filmszakértőnek kiáltott nullák, költenek el 10 milliókat közpénzből a hülye filmjeikre, ami aztán a saját nyálcsorgató sleppjén kívül senkit nem érdekel.

 20. Nem mondjátok, hogy ezen idegeskedtetek??
  nem voltam gép, meg net közelben 2 napig, azért nem láttam eddig, de ez egy vicc, nem szabad komolyan venni, a csóka is biztos, csak viccel.
  Ki ő egyébként? mit csinál civilben?
  Filmszakért? A hangja nagyon ismerős, csak nem tudom, hogy honnan??

 21. Amikor a férfitestben élő nőkről magyarázott,kikapcsoltam. Egyszerűen nem tudtam végig nézni. Annyira szánalmas ez az emb…ez a valami. “illett volna egy olyan embert is meginvitálni, aki kedveli a képregényhőst. ” Vagy olyat, aki legalább ért a témához. Vagy legalább a filmekhez. Ez szánalmas volt..a TV2 is egyre szánalmasabb…Uramisten,kell egy cigi:D

 22. Édes jó Mennybe ballagóm, ez a pasi egy nagy barom! Még hogy szakértő…. bement, hogy oltsa a méltán egyik legcoolabb és legközkedveltebb képregény alakot, Batmant. Miért is? Mert túl mély a mondanivalója? Mert nincs szuperképessége? Mert elmebeteg? Köszönjük Puzsér, hogy látod a nyilvánvalót, de nem veszed észre, hogy ez a lényege.

  A Kriscsan Bale xD Ezen viszont szakadok.

 23. És Puzsér semmihez sem ért. Semmihez, csak minden témában okoskodni tud, azaz pocskondiázni :S Na befejeztem hatszáz.

 24. @doggfather: Nekem is ismerős volt a hang, nyáron a rádióban mintha hallottam volna …asszem a social networkról dumált valamit . Nem biztos de szerintem az ő volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *