28

Az Universal készítheti a következő Terminátor filmet

A Halcyon számára nem volt megváltás a Terminátor negyedik része, a bukta után le is húzta a rolót. Ezt követően kérdésessé vált a franchise sorsa, ugyanis a jogokat mindenki legnagyobb meglepetésére egy befektető társaság kaparintotta meg. Néhány hollywoodi stúdió fel is vette velük a kapcsolatot, úgymond felajánlották szolgálataikat, ha esetleg azon törnék a fejüket, ha újabb filmeket akarnának csinálni. A Deadline információ szerint az Universal berkein belül készülhet el az újabb rész. A stúdiónak máris van jelöltje a rendezői székbe, az illető nem más, mint Justin Lin, a legutóbbi három Halálos iramban direktora. A forgatókönyvet Chris Morganre, a Wanted írójára bíznák.

A negyedik felvonást McG vezényelte le, akinek a szemei előtt egy újabb trilógia lebegett. Már meg is volt az ötödik rész története, ami szerint  Skynet kifundálja, hogy miképp küldhet vissza több robotot a múltba, így John Connorék is kénytelenek visszautazni. A múltban aztán találkoznak Robert Patrickkel is, aki egy feltalálót játszott volna. Ebből azonban most már biztos, hogy nem lesz semmi.

Elképzelhető, hogy Arnold Schwarzeneggert is meg fogják nyerni a filmhez, hiszen már nem melegíti a kormányzói széket. Ugyanakkor a főszerepre már nem lenne megfelelő, hiszen ábrázata kissé öreg már, CGI-vel fiatalítani rajta túl költséges lenne.

28 komment

 1. És így múlik el a terminator dicsősége… Két király film után, Cameron nélkül jöttek a gyengébb folytatások. Ezzel szerintem meg beverik az utolsó szeget a sorozat koporsójába.

 2. Üdv emberek ne írjátok le a 4. részt jó volt az túl jó csak mindenki a Cameron fèle időutazást látja! Olyan emberek mint mi és a kritikusok csak 1 kicsit is belegondolnank a java csak most jött volna!

 3. Kiderülne, hogy Arnold egy öreg partizán harcos, és azért az ő -fiatal- képmására gyártották a terminátorokat, hogy ezzel megtévesszék a felkelőket.
  Így volna értelme öregen is beletenni Arnoldot. Ő is valami ellenálló-sejtet vezetne valahol távol John Connor-éktól, és a sztori az lenne, hogy Connor el akar hozzá jutni, vagy valami ilyesmi.

 4. John Connor elmenne Arnoldhoz valami “hős-továbbképzőre”. 😀
  Arni lenne az öreg mester, vagy hasonló. Aztán kiderülhetne az is, hogy ő neki is szerepe volt a kutatás-fejlesztésben, amiből a Skytech létrejött, és ismeri a gyenge pontjukat.

 5. Az ötödik Terminator-film olyasmi lehetne, mint a Birodalom visszavág, hogy ez a felkészülés a nagy összecsapásra, kitanulja az ifjú harcos, amit tudni kell, stb.stb. Megalapozhatja a terepet a finat battle-höz.

  Adom itt az ötleteket, INGYEN!

  Ha benne lesznek ezek a filmben, követelni fogom a jogdíjat! 😀

 6. @daredevill44: A 4. rész mentette a menthetőt. Nem volt vele gondom, sőt, a rajongóknak szóló idézetek, zenék nekem nagyon tetszettek. De a 3. rész… Arra szavak sincsenek, hogy mekkora sz*r volt. A legnagyobb bajom, hogy már össze-vissza megkavarták a történetet. Ha teszem azt olyan filmet csináltak volna, ami megmutatja, hogy Kyle Reese hogy jut el az időtorzítóig/időgépig, akkor azt mondom rendben van. De ötvenedik alkalommal találják ki újra ezt a történetet, és ez már nem jó. Lásd: sorozat – The Sarah Connor Chronicles.
  A 3. filmben már a katonái miatt is visszaküldözget robotokat. A sorozatban már mindenki visszajön.
  Ja és visszatérve megint a 3. részhez, a folyékony fém után- T1000 – ez a hogy is hívják Terminator csaj – tudom én, Terminatrix – mindenképpen fejlődésbeli visszalépésnek számít. Egy hulladék.

  @A nép fia: Köszönjük, erre emlékezni fogunk és tudunk tanúskodni is. 😀

 7. @countrypecos: Miért volt visszalépés a T-X a T1000-eshez képest? Ő is ugyanúgy fel tudta venni különféle emberek alakját, viszont neki a T1000-essel ellentétben már beépített fegyverrendszere is volt.

  Amúgy a T3 legnagyobb pozitívuma a T-X-et alakító Kristanna Loken volt. Miatta legalább érdemes volt végignézni. 🙂

 8. @Spawn85: Ez csak a ráeszmélés volt, hogy én hülye ingyen adom az ötletet! …mivel kitörölni már nem lehet.

  De előre szólok, hogy ha ehhez hasonló momentumok lesznek benne, akkor perelem az Universal-t! 😀

 9. Nagyon sokféle folytatása előzménye van ennek, nem kell kitalálniuk a spanyol viaszt, csak felhasználni a meglévő regényeket, képregényeket, és elszakadni john Connor-tól,meg svarcitől.

  komplex mitológiaként kéne bánni vele, és egy teljesen más szeletét megfilmesíteni.

 10. @Spawn85: Szerintem azért visszalépés, mert a folyékony fém pl szét tudott terülni a padlón. El tudott rejtőzni. Nem volt igazán megfogható. Veszélyesebbnek találom, mintha egy szilárd testtel lenne dolgunk. Egyébként az a beépített fegyverrendszer kutyaszart sem ért. Könnyen hatástalanítani lehetett. A T-1000-es meg csak ment és ment. Átszúrt mindent, ami akadályozta. 🙂
  A csaj meg béna volt. Két csöcstől nem fogok hasra esni. 😛 Én a filmre voltam kíváncsi, nem a csajra. És elszúrta. Szóval felőlem elmehet a sunyiba. XD

 11. @countrypecos: Nem biztos, hogy a csaj volt béna. Lehet, a szerepe volt ilyenre megírva. 🙂 Mindegy, legalább jól néz ki. Tudom, hogy egy Terminátor filmben nem ez a lényeg, de valami pozitívumot próbáltam találni a T3-mal kapcsolatban. 😀 Egyébként éppen a múlt héten volt a Film+-on, megnéztem megint, és egész jól elvoltam rajta.
  (Totál OFF, de azt szoktam mondani a Twilight-os színészekre is például, hogy nem biztos, hogy ők rosszak, lehet, hogy a forgatókönyv. 🙂 )

 12. @Spawn85: OFF: Na látod, az a franchise pl tetszik! XD De a Bellát alakító csaj néha kissé egyszerű, vágja az elégedetlen pofákat. Így nem lehet érteni mit eszik rajta az Edward. Mert könyvben nem ennyire keserű a csaj, nekem nem ez volt a benyomásom. A filmben sokszor vág pofát, amit nem kellene.

  ON: A T3-nak adtam egy esélyt moziban, aztán otthon egyszer. Máskor csak belenéztem, pár percre, nem bírtam nézni. Borzasztó, hogy ilyen hatással van rám egy film. (Na jó, a csaj nem rossz. 😛 Színésznek nem jó, de… na érted! 😀 )

 13. @countrypecos: Anno én is megnéztem moziban a T3-at, és ott is egész jól elvoltam rajta. Bár azt éreztem, hogy valahogy nem az igazi. A “Salvation”-t is megnéztem moziban, szerintem az sem volt rossz annyira, mint sokan mondják.

  OFF: Én a Twilight-ot eleve a Bella-t játszó Kristen Stewart miatt néztem meg. Egyébként több filmben láttam már őt, így tudom, hogy többre is képes, mint amit a Twilight-ban mutat, ezért gondoltam arra, hogy nem biztos, hogy benne, hanem inkább a forgatókönyvben van a hiba. 🙂

 14. @Hamlet: Ne haragudj, de a te blogodat ritkábban olvasom, és ez a cikked is elkerülte a figyelmem. 🙂
  Bizonyítani tudom! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *