18

Az új Pókember film címe és még egy kép

A Sony közzétette a Pókember reboot címét: The Amazing Spider-Man. Idehaza anno Csodálatos Pókember néven jelentek meg a képregény füzetek, kíváncsi leszek, hogy a haza forgalmazó ezt fogja-e választani vagy csak sima Pókemberként kell keresni a mozik műsorán. Érdekes, hogy nem az Ultimate Spider-Mant választották, hiszen állítólag az új produkció sokkal jobban fog alapulni ezen a világon. A stúdió ezzel együtt közzétett egy fotót, amelyen a címszereplő látható és még a hálóvetőjét is úgy-ahogy szemügyre tudjuk venni.

18 komment

  1. és gondolom a mutációtól nőttek ilyen izmok azon a gyík csávón

    meg ugye itt van a háló probléma, ami ugye minden rendes póknak a seggéből jön ki

    eh…lehetett volna ebből jó filmet is csinálni :DDD

  2. érdekes felvetés, szerintem az eddig i részek alakultak inkább az ultimate világ szerint, hisz az origiben nem Mary Jane volt az első nője, csak az ultimate-ben…

  3. Legalább megtudtuk, ami a múltkor még kérdés volt, hogy szerkezet veti a hálót, nem az öcsi kezéből gyün.

  4. szerkezet lövi a hálót, de hol tárolja azt a sok ezer km hálót?! Ennyiből baromság ez a kütyü. Mert ha a kezéböl jön akkor legalább arra van magyarázat, a teste termeli!

  5. Jó, jó kép. A szőke Emma Stone gondolata még mindig idegen, de sebaj, lehetne nagyobb gond is.

  6. @Mese92: Nekem a komplett színészgárda idegen. Nem értem, miért kellett Tobey – ékat lecserélni. Ennek az új Pókember filmnek jó esélye van az eddigi legrosszabb képregényfilm címre. Arra meg ne is számítsatok, hogy a magyar forgalmazó normálisan fog fordítani. Elég az X – men filmeket alapul venni, ahol Rozsomákból csináltak Farkast, Viharból pedig Ciklont.

  7. @Rolee83: Illetve röviden összefoglalva: sűrített folyadékformában tárolja a hálópatronokban (amikből körben van egy rakás a csuklóján, illetve az övében is tartalékok), és az anyag a legvegővel érintkezve kitágul és megszilárdul.

  8. @Rolee83:

    Ha nagyon utánagondolunk, akkor tényleg nagy marhaság a hálóvető, de nem nagyobb mint az, hogy kesztyűben és csizmában(!) is képes tapadni a csávó. De ha így nézzük, szinte az összes szuperhős, szinte összes képessége marhaság. Sőt ha még tovább gondoljuk, maga a szuperhős mint olyan is marhaság…
    De nem is azért szeretjük őket mert hihetőek. Saját magának rontja el az élvezetet, aki ilyesmiken túl sokat gondolkozik. Az angoloknak van egy jó kifejezésük arra, hogyan kell kezelni az ilyen filmeket: With the suspend of disbelief.
    Mellesleg én örülök a hálóvetőnek, azon egyszerű oknál fogva mert így lett megalkotva a karakter anno, es legtöbben így szerettük meg gyerekkorunkban.
    Mondjuk még ennél is sokkal jobban örülnék, ha a Sam Raimi féle giccses nyáltengert kiirtanák végre a Pókember filmekből.

  9. @Sparrow: Hát a régi Pókember-filmeket nehéz lesz alulmúlnia, mert annyira nyálas és unalmas képregényfilmet kevésszer láthat, mint azokat (najo, a 2 nem volt rossz Dr. Octopus miatt) Én bizakodva várom, a rendező jó, a szereplők szintúgy, úgyhogy sztem elég nagy az esély rá, h igenis jó kis filmnek nézünk elébe. 🙂

  10. @Sparrow: Az X-Men volt az első normális Marvel-film. Akkoriban a forgalmazó még nem tudta (vagy nem vett rőla tudomást), hogy nálunk is megjelentek a képregények, így nem foglalkoztak a már létező nevekkel. Később azért már törtödtek azzal, hogy a képregényekben lefordított neveken szerepeljenek a szinkronban is. Csak ugye a Farkast és a Ciklont már nem lehetett a 2. részben lecserélni, mert akkor meg a képregényeket nem ismerők néztek volna nagyokat.

  11. A klasszikus Pókember képregények szánalmas megcsúfolásai voltak az eddigi filmek, remélem ebben nem fogok csalódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *