11

A másnaposok visszatértek – Az első előzetes

2009 pénzügyileg egyik legjobban teljesítő filmje a Másnaposok volt, ráadásul a legsikeresebb R kategóriás vígjáték lett. A folytatást nem sokkal később be is jelentették, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) és Doug (Justin Bartha) ismét visszatérnek, ezúttal azonban Thaiföldre utaznak, Stu esküvőjére. Mike Tyson és Ken Jeong is újra feltűnik, Liam Neeson pedig egy tetoválóművészt fog megformálni. A karaktert Mel Gibson játszhatta volna, ám a stábtagok közül többen nem nézték jó szemmel, hogy bekerült a filmbe. A produkciót az első rész rendezője, Todd Phillips készítette, akitől legutóbb a Terhes társaságot (Due Date) láthattuk. A teaserben nem mutatnak túl sokat, az első felében inkább az első kritikáiból idézgetnek. Héj, a Wolfpack poén nem az Alkonyatra utal?

11 komment

  1. A Wolfpack az nem Alan összefoglalójában helyezkedik el h “Farkasfalka?” 🙂 De javítsatok ha hülyeséget írok.

  2. @I3eni: Én csak azt akarom mondani, hogy mikor a film készült még nem tudták, hogy ebből mi lesz. Viszont a Wolf Pack elnevezés már nagyon ismerős lehetett az Alkonyat könyvből.
    De egyébként nem is akarom a Másnaposokat összehasonlítani ezzel az izével, csak szerintem a Wolf Pack hallatán ez ugrik be az embereknek és egy jót nevetnek rajta.

  3. Kicsit olyan érzésem van hogy elsunnyogták ezt az előzetest, jóformán semmi nem volt benne … 🙁

  4. igen, tuti lesz majd trailer is belőle, bár azt hiszem ez a film csupán a teaser-rel is jó bevételt fog termelni. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *