16

A Kupon Világ megrendezi az idén elmaradt Moziünnepet

Az alábbi sajtóközleményt kaptam:

2010 szeptemberében a minden évben nagy sikerrel megrendezett mozi0müünnep elmaradt. Mozirajongók ezrei fogadták a hírt csalódottsággal. Most azonban úgy néz ki mégis lesz Moziünnep – a Kupon Világ támogatásával -, méghozzá nem is akármilyen.

 Budapest, 2010. november 23. – A Kupon Világ 3 hónapos akciót szervez az egyik nagy hazai mozihálózattal közösen. A mintegy egy hónapja működő közösségi vásárlási oldal a hagyományos 50%-os kedvezmény helyett 90%-ot biztosít a mozijegyek árából. A Kupon Világ oldalán 3 napon át megvásárolható jegyek, 3 hónapig lesznek felhasználhatók. Az akció ezen a héten indul.

A jegyek megvásárlása a Kupon Világ oldalán történik, ahol banki utalással, online vagy akár PayPal-lal is fizethet a kedves vásárló.

A Kupon Világ 2010. november 1-én indította első akcióját egy fodrászati ajánlattal. Azóta már több szabadidő és gasztro ajánlattal lepték meg tagjaikat. Legutóbbi ajánlatuk rekordidő alatt (2 óra) teljesítették a minimumot.  Rövid megjelenése óta a Kupon Világ igényes ajánlataival a wellness, gasztro, és szabadidős szolgáltatások területén is megjelent, mostani akciójával a mozi nézők széles táborát célozza.

A közösségi vásárlás egyre divatosabb világszerte, itthon is gyorsan népszerűvé vált. A hatalmas kedvezmények mellett a változatos kínálat is igen vonzó az újfajta online vásárlási felhasználóinak. A Kupon Világ egyedi akcióival mind a vásárlók, mind a kereskedők jól járnak.

A közösségi vásárlás alapötletét 2008-ban a Groupon keltette életre, az üzenete egyszerű, arról szól, hogy ha együtt vásárolunk, sokkal olcsóbban jutunk az akciós termékekhez, szolgáltatásokhoz. Ez úgy lehetséges, hogy a kereskedő magas –minimum 50%-os- kedvezmény biztosít abban az esetben, ha egy bizonyos számú vásárló összejön.  Az üzleti modell rendkívül egyszerű, több vásárlónak érdemes olcsóbb árat adni a biztos vásárlás és a hatékony reklámért cserébe.

A Kupon Világ esetében egy több ezer tagot számláló közösséghez jut el hetente többször egy új szolgáltatás kitűnő áron. Az oldal látogatói köre fiatalos, vásárlóképes, 85 %-uk ismételt vásárló lesz.

A rendszer használata ingyenes, csupán regisztrálni kell a vásárlóknak a kuponvilag.hu oldalon.

A Kupon Világról

A Kupon Világ egy színvonalas közösségi vásárlási rendszer. A Rebate Network tagja, mely 3 kontinens 29 országának 300 városában kínálja a helyiek számára a legjobb szolgáltatásokat, és vezető a napi ajánlatok piacán. A több mint 1000 alkalmazott és a weboldalak 6 millió egyedi látogatója is igazolja, hogy professzionálisan végezik munkájukat, értik a piaci igényeket, tapasztalt menedzsmentjük, és hosszú távú stratégiáik vannak. Magyarországon is megkeresik a legjobb helyeket, lealkudják az árakat, és felkínálják tagjaiknak. Ha elegen vannak, megkapják a kedvezményt. A lényeg, hogy a vásárlóknak olcsóbb legyen, a szolgáltatókhoz pedig több vásárló jusson el. Legnagyobb nemzetközi partnereink: H&M, McDonald’s, Starbucks Coffee, iTunes, Subway, stb.

16 komment

 1. @Turanga Leela: Hát nincs mit. 😀

  OFF: A közelemben nincs mozi, bérletem sajnos szintén nincs. Nagyon pénzem sincs, akármennyire olcsó lenne. :/ Tényleg, ha valaki tud munkát, az jelezze. 😀

 2. @Turanga Leela: 😀 Köszi. Tudod, ha valami meló van, csak jussak eszedbe. 😛 Erről eszembe jutott az Amerikába jöttem, mikor Eddie M. ilyet szól: “Ha eszébe jut a szemét, csak gondoljon rám.” 😀

  Én végeztem fősulin, már csak mesterképzésre mehetnék. Diákom igazolványom persze már nincs. :/

 3. A Kupon Világ ajánlat a héten kerül a nyilvánosság elé! Igaza van, @countrypecosnak, iratkozzatok fel és időben értesültök minden nagy hírről! 🙂

 4. Csak kicsit kapcsolodik, de meg tudja valaki magyarazni, hogy a Vodafone 2-for-1 mozi keddek miert nem nepszeruek? Nagybritanniaban az Orange halozatnak van egy ugyanilyen akcioja evek ota – mondjuk nekik baromi jo mozis kampanyaik vannak – csak szerdankent, es ilyenkor nem is erdemes probalkozni ha nem foglaltal elore jegyet, mert tele vannak a multiplexek. Budapesten viszont konganak az uressegtol keddenkent, es a Cinema City lanc mar ki is szallt az akciobol. Valaki erti ezt?

 5. @Turanga Leela: 🙂 Köszi a fordítást! Olyanom nincs. 🙁 Van OKJ-s képesítésem, amivel kb kitörölhetem… (Mozgóképgyártó, videó műsor készítő)

  Hm, tényleg, vodafone kedvezmény… Egyébként, jött még egy SMS, nyáron, én is félreértettem elsőre. Azt hittem minden kedvezménynek vége lett. Közben meg nem is, kiderült, hogy mozizni még lehet. A szövegértés probléma, lehet mások is voltak olyan gyagyák, mint én. 😛

 6. A http://www.qponverzum.hu pedig az összes hazai közösségi vásárlós oldlal gyűjtő oldala, ahol egy helyen követhető az összes aktuális és korábbi ajánlat és még hírlevélre sem kell feliratkozni hozzá. Qponverzum – Minden deal egy helyen

 7. Hát nem moziünnep címszó alatt futott, de volt ua. kedvezményez mozizás 4 napig. Szombat, vasárnap bent ültem egész nap 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *